Campania Stai sănătos pe net a ajuns la final.Adrian Ciubotaru: „un corp neglijat se răzbună pe suflet“ Ce au învăţat bloggerii participanţi

stai sanatos pe net
stai sanatos pe net

Campania online de promovare a stilului de viaţă sănătos, Stai sănătos pe net, organizată de siturile PacientBun.ro şi DoctorBun.ro, împreună cu partenerii Superfit, Rock Fitness Club şi Gerlinea a ajuns la final.Ceea ce nu s-a încheiat este evoluţia stilului de viaţă sănătos al celor cinci bloggeri implicaţi în campanie: Cristina Bazavan, Anca Bundaru, Iyli, Adrian Ciubotaru şi Alexandru Negrea. Ei vor continua vizitele la medicul nutriţionist Şerban Damian, precum şi antrenamentul la sala de fitness.

Ce au schimbat bloggeri în ultima lună

Alexandru Negrea a renunţat la fast-food şi face, după 11 ani, sală. El este pe cale să scape de efectele secundare ale sedentarismului: dureri de spate, umeri sau gât.

Adrian Ciubotaru nu mai sare peste micul dejun şi evită obişnuitele mesele târzii şi foarte consistente. Merge de trei ori pe săptămână la sală pentru a rezolva problemele cu spatele şi pentru că „un corp neglijat se răzbună pe suflet“.

Iyli a slăbit în această lună cinci kilograme din cele zece pe care şi-a propus să le dea jos, „fără mari eforturi, doar respectând regimul alimentar dat de dr. Şerban Damian şi orele de masă“.

Şi Cristina Bazavan a aflat de la medic cum să-şi împartă aportul caloric pe mese şi ce alimente trebuie să consume pentru a avea mai multă energie.

Pe de altă parte, Anca Bundaru şi-a dat seama de avantajele sportului, „pare incredibil, dar sportul e o sursă de energie“, iar lipsa timpului este doar o scuză. „Pierdusem din vedere, în tot vârtejul zilnic, că trebuie să am un stil de viaţă sănătos“, spune ea.

Acesta este şi mesajul pe care campania Stai sănătos pe net a vrut să-l transmită, nu trebuie să uităm să avem grijă de sănătatea noastră. Un stil de viaţă sănătos se poate obţine chiar şi având un program de lucru încărcat.

Mai multe informaţii, sfaturi de sănătate şi interviuri se găsesc pe siteul PacientBun.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel