Cabral, adevărul despre frumusețea vedetelor: ''Nu sunt nici pe departe așa''

Cabral Ibacka
Cabral Ibacka

Cabral Ibacka a avut o reacție controvesată pe blogul personal în legătură cu actualele vedete de televiziune. Prezentatorul povestește că s-a săturat să mai vadă perfecțiuni false la televizor și că mulți dintre oamenii frumoși în fața camerelor nu sunt deloc așa cum apar.

„Uite, lucrez de 20 de ani într-un domeniu care bombardează oamenii cu frumusețe. Uneori frumusețe naturală, sinceră. Dar de prea multe ori cu frumusețe de plastic și silicon, machiaje de câte 4-5 ore și sute de euro, păcăleli cu lumini puse ca să înșele ochiul și editări foto și video menite să taie anii și să adauge… perfecțiune. Falsă.

Mă uit la noi, frumușeii… la sfârșitul zilei. Cu bube și coșuri, riduri în colțul ochilor, părul rărit și cearcăne sub ochi. Dar tu nu ne vezi așa, cu bube și coșuri, riduri în colțul ochilor, părul rărit și cearcăne sub ochi. Tu vezi doar perfecțiunea. Și am tot încercat să rescriu pasajul ăsta, dar nu-mi iese nicicum altcumva… tu vezi doar perfecțiunea unor nebuni care se bat parte-n parte cu natura, cu normalitatea și cu adevărul. Pentru că 99% dintre toți ăștia de-ți zâmbesc de la TV nu sunt nici pe departe așa frumoși precum îi vezi. (…) 

Însă cea mai nocivă chestie pe care o pot imagina în direcția asta este că niște doamne și domnișoare ce dorm cu acele de la seringi înfipte-n față explică prin ziare, reviste și emisiuni cum să rămâi tânără și frumoasă folosind fel-de-fel de creme, loțiuni și tratamente, în timp ce ele sunt operate de nu le mai recunosc nici mamele de le-au făcut.”, a scris Cabral pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel