Cristian Bușoi își lansează cartea "Cum vindecăm sistemul de sănătate din România. Analiză, diagnostic și soluții concrete de reformă"

Vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi lansează cartea "Cum vindecăm sistemul de sănătate din România. Analiză, diagnostic și soluții concrete de reformă".

Lansarea va avea loc joi, 2 noiembrie 2017, orele 16:00 - 18:00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”. Cristian Buşoi este membru al Partidului Naţional Liberal încă de la vârsta de 18 ani. A absolvit Facultatea de Medicină şi a obţinut doctoratul în sănătate publică şi management sanitar.

În cartea sa, Cristian Bușoi vorbește despre avantajele și dezavantajele adoptării și a unui sistem de sănătate cu asigurări obligatorii gestionate de actori privați. Vicepreședintele PNL pe domeniul Sănătate, Muncă, Familie și Protecție Socială nu vede oportună o astfel de posibilitate pentru că ar îngreuna accesul pacienților la serviciile medicale și ar apărea listele de așteptare. 

Lansarea va avea loc joi, 2 noiembrie 2017, orele 16:00 - 18:00 în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I" (intrarea: Calea Victoriei nr. 88).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel