Bravo, ai stil, sezonul cinci. Când începe

Ilinca Vandici
Ilinca Vandici

Bravo, ai stil, sezonul cinci. După o scurtă pauză, emisiunea care a captat atenția tuturor adolescentelor și tinerelor pasionate de modă revine în grila Kanal D.

Bravo, ai stil, sezonul cinci. Emisiunea-concurs de la Kanal D revine din 2019, la televizor. Potrivit viva.ro, noul sezon Bravo, ai stil va începe între 1 - 15 ianuarie 2019 cu noi concurente. 

Castingul a început deja, iar fetele se pot înscrie cu cele mai extravagante ţinute, dar este necesar să aibă și o atitudine pe măsură.

Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, care a avut un îndemn pentru viitoarele participante: „Veniți pline de încredere să va cunoaștem, să va admirăm și să va susțineți alegerile vestimentare, în cadrul celui mai spectaculos show de fashion! Apărați-va convingerile, demonstrați-ne că sunteți unice, valoroase și că meritați să fiți în atenția tuturor. Dovediți că știți să combinați ținute accesibile, arătați tuturor că stilul nu ține de eticheta scumpă, ci de atitudinea de câștigătoare", le-a transmis Ilinca Vandici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel