"BRAVO, AI STIL! Celebrities", 29 februarie 2020. Tonciu, despre o concurentă: "Prima femeie care m-a speriat" - FOTO

În această seară, începând cu ora 23.00, telespectatorii pot urmări o nouă ediție a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", pe Kanal D. Se anunță surprize de proporții și noi "răfuieli" între concurente.

NICIO CONCURENTĂ NU A FOST ELIMINATĂ!

________________________________________________________________________________

UPDATE: Theo Rose a adus misterul în platou cu o ținută.... foarte cuminte. Iar după ea au intrat sora și mama. Cele trei au defilat împreună. Momentul lor a fost unul frumos și emoționant, care a pus zâmbete și lacrimi pe chipurile concurentelor.

Însă momentul ei, deși sensibil, nu s-a înscris în tema din această seară. "Nu ai stil deloc", a spus Cătălin Botezatu, deși a spus apreciază enorm felul ei de a fi și prezența din emisiune. Raluca Bădulescu a încurajat-o, la fel și Maurice. 

A primit 2 puncte de la Botezatu, 3 de la Raluca și 4 de la Maurice.

UPDATE: Deea Codrea a venit cu o ținută extrem de apreciată de Oana Radu, colega ei. Ce au spus jurații? Raluca Bădulescu a fost cea mai încântată și i-a dat 5 puncte pe loc. Maurice i-a dat 5 puncte, considerând că ținuta ei este cea mai bună din această seară. Cătălin Botezatu i-a dat doar... 2 puncte.

UPDATE: Oana Radu a adus o pată de culoare în platou și multă feminitate. Jurații au fost impresionați de apariția ei.

A primit 4 puncte de la Maurice, 4 de la Raluca și 2 de la Cătălin Botezatu.

UPDATE: Alexandra Ungureanu și-a dorit să surprindă și a intrat plină de entuziasm în platou, cântând live o piesă în franceză. Iar efectul a fost scontat. A primit 3 puncte de la Raluca, 3 puncte de la Maurice și 4 puncte de la Cătălin Botezatu.

UPDATE: Bianca Rus și-a făcut apariția în fața juraților cu o atitudine... specială și o privire extrem de serioasă care a stârnit zâmbete.

"Prima femeie care m-a speriat", a spus Andreea Tonciu.

"Cand a intrat, am zis hau! Nu stiu cum se suge ea aici în maxilar, în părți", a glumit Theo Rose.

"Imi aduci aminte de Jean Constantin, la ochi", a spus Maurice.

Jurații au criticat ținuta Biancăi. "Nu se potrivește nimic cu nimic", a spus Botezatu.

A primit 2 puncte de la Raluca Bădulescu, 1 de la Maurice și 1 de la Cătălin Botezatu.

UPDATE: Raluca Tănase (de la Bambi) s-a prezentat cu încredere în fața juraților. Andreea Tonciu nu a fost de acord cu ținuta pe care a ales-o pentru evenimentul "Fashion Week". Raluca a reacționat: "M-am gândit să iau o pauză. M-am implicat prea tare".

"Au fost frustrări că eu chiar mă implic în momentele mele. Reacţia Andreei a fost picătura care a umplut paharul. Eu ştiut cât de mult mă implic. I-am spus o informaţie - toţi colaborăm cu oameni care se pricep în industria asta, dar o parte din Raluca de la "Bravo ai stil" îmi aparţine. Andreea mi-a trădat prietenia. Aveam alte așteptări de la ea", a spus Raluca, cu lacrimi în ochi.

"Consideri că noi am avut o prietenie atât de strânsă? Vorbim din an în Paște. Suntem prietene, dar nu cum spui tu. Eu nu ştiu ce faci tu. Vorbim şi ne vedem pe la vreo emisiune şi ne salutăm. Nu am vorbit cu tine lucruri din familia mea, nu am ieşit la cafea", a spus Tonciu.

"Ba da, mi-ai povestit despre soţul tău, mama ta, sora ta", a spus Raluca.

"Nu cred că am vorbit în fiecare zi. Dacă vrei acum să faci pe victima... Dar ce am făcut?", a spus Andreea Tonciu. "Am spus un nume şi te-a deranjat".

"Nu m-a jignit. M-am simțit trădată. I-am împărtășit niște lucruri și ea le-a divulgat", a mai spus Raluca.

Ținuta Ralucăi a fost foarte apreciată de jurați care i-au oferit note mari.

UPDATE: A urmat Calina Dumitrescu. Ținuta ei a fost criticată de jurați. A primit câte 2 puncte de la Botezatu şi Raluca.

UPDATE: A doua concurentă care s-a prezentat în fața juraților a fost Bianca Giurcanu. Ținuta ei a fost criticată de jurați, fiind prea simplă pentru tema ediției de astăzi.

"Ori ne luaţi la mişto, ori luaţi în glumă persoanele care vă votează, ori nu înţelegeţi temele", a spus Raluca Bădulescu, care i-a dat 2 puncte.

A luat un punct de la Botezatu şi două puncte de la Maurice.

 

UPDATE: Concurenta care a spart gheaţa în această seară este Andreea Tonciu. După defilare, a avut loc un moment sensibil, după ce vedeta a mărturisit că Raluca de la Bambi este supărată pe ea pentru că a divulgat o informaţie pe care cântăreaţă nu dorea să o spună acum.

"Am avut o zi horror. Mă întrebam dacă merită implicarea asta emoţională (...) Când mă supăr pe cineva, simt nevoia să ripostez şi să clarific lucrurile. Azi nu am simţit nevoia să vorbesc cu ea", a spus Raluca, la machiaj înainte de emisiune, dezamăgită de Andreea.

Fiindu-i criticată tinuta și show-ul de către Raluca de la Bambi, căreia i s-a părut că totul a fost "prea mult", Andreea a reacționat ironic: "Îmi cer scuze că muncesc prea mult!".

"Mă trimiţi cu gândul la un Caragiale reintepretat", a spus Maurice.

"Voi aprecia efortul pe care l-ai făcut. A fost o punere în scenp masivă", a spus Raluca Bădulescu de la care a obţinut 4 puncte.

Botezatu i-a oferit 5 puncte.

"Bravo, ai Stil! Celebrities" A ÎNCEPUT!

__________________________________________________________________________________________________________

"Va fi o seară magică, la "Bravo, ai Stil! Celebrities", iar fetele au foarte mari emoţii. Toate se tem de eliminare, iar în această seară avem o mare supriză pentru concurente, dar şi pentru telespectatorii show-ului. Vă invit să fiţi cu ochii pe noi!", a spus Ilinca Vandici.

Ediție din 29 februarie 2020 a emisiunii „Bravo ai stil Celebrities" de la Kanal D se anunță a fi una plină de surprize. Conceptul serii va fi "Paris Fashion Week". În ediția precedntă, Gina Chirilă s-a retras din competiţie. Ea a spus că a luat această decizie la recomandarea medicului ei.

Urmăriți DCNews pentru cele mai noi informații despre evoluția concurentelor în competiție. Vom transmite LIVE, aici, cele mai importante momente din show, începând cu ora 23.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel