Bravo, ai stil! All Stars. Raluca Bădulescu, sătulă de leșinăturile Iulianei

Bravo, ai stil! All Stars. Raluca Bădulescu, sătulă de leșinăturile Iulianei. Juratul emisiunii, Raluca Bădulescu, s-a săturat până peste cap de leșinăturile Iulianei. Raluca este deranjată de atitudinea Iulianei din competiție și nu mai suportă să o vadă plângând.

Bravo, ai stil! All Stars. Raluca Bădulescu, sătulă de leșinăturile Iulianei. Raluca Bădulescu nu mai suportă să o vadă plângând pe Iuliana în fiecare ediție a emisiunii și ia atitudine. 

Raluca Bădulescu: Pe cuvântul meu de onoare, sinceră să fiu, Iuliana, cu riscul de a-mi pune în cap iarăși toți susținătorii tăi, chiar ai o atitudine pe care nu o înțeleg. Ce înseamnă faptul că stai așa ca o leșină. Ce înseamnă leșinătura asta pe care mi-o prezinți? De ce faci asta? Ținuta și-a fost jurizată, încercăm să glumim, să păstrăm o atmosferă plăcută, iar tu ne servești cu mimicile astea plângăcioase, terminate. Da, știu, repet, o să mi se pună toți susținătorii tăi în cap. 

Iuliana: Văd că ești deranjată că o să-ți sară susținătorii mei în cap. Dacă voi apreciați altceva, este ok. 

Raluca Bădulescu: Adică tu nu ești apreciată. Stai că acum mă și enervez. Dau dreptul să îmi sară toți susținătorii Iulianei în cap.

Iuliana: De ce vă supărați?

Raluca Bădulescu: Cum adică noi apreciem altceva? Adică până acum noi nu te-am apreciat? Nu ești câștigătoarea sezonului trei sau despre ce vorbim aici? 

Iuliana: Nu înțeleg de ce ești supărată acum.

Raluca Bădulescu: Pentru că ai spus că noi apreciem altceva. 

Iuliana: Tu mi-ai spus că sunt o leșinătură.

Raluca Bădulescu: Păi nu ești? Până acum noi am făcut glume, am făcut și mai devreme, am încercat să te scoatem din starea asta, Silvia înainte a avut un dialog cu tine, ei nu i-ai răspuns. , este dialogul aprins între Raluca Bădulescu și Iuliana în timpul emisiunii Bravo, ai Stil! All Stars. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel