Bravo, ai stil! All Stars. Publicul, acuzat de Beatrice: Ajung să fiu de umplutură

Beatrice a izbucnit în lacrimi
Beatrice a izbucnit în lacrimi

Bravo, ai stil! All Stars se apropie de marea finală. Concurentele au început să treacă prin tot mai multe stări de tensiune. Una dintre ele este Beatrice, care a explodat și a izbucnit în lacrimi, la televizor.

Bravo, ai stil! All Stars. Concurenta Beatrice a izbucnit în lacrimi, la televizor, după ce a afirmat că se simte de umplutură în cadrul competiției. Tânăra acuză publicul că nu oferă o șansă și altor concurente, ci le acordă voturi doar câștigătoarelor primelor trei sezoane.

Dacă stăm să ne gândim, sunt în concursul ăsta de aproape un an de zile, inevitabil s-au acumulat foarte multe lucruri. Cu toții avem sensibilitățile noastre chiar dacă de multe ori încercăm să nu le arătăm, pentru că, de ce nu, cei de acasă se uită la un show unde vor să se distreze, unde vor să râdă, să se amuze.

Mă simt de umplutură. Cei de acasă m-au perceput într-un anumit mod, greșit, nu am cum să le mai schimb părerea asta. (...) Ajung să fiu de umplutură pentru că cei de acasă nu dau o altă șansă și celorlalte fete, ci doar câștigătoarelor. S-a văzut acest lucru în top trei tot timpul. Și mă mai simt ca o umplutură când orice efort aș face, se spune că e prea mult sau prea puțin., a spus Beatrice în cadrul ediției din 7 iunie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel