Becali, MESAJ pentru Reghecampf după umilința cu Dinamo

Patronul Stelei, Gigi Becali, este decis să facă ordine la gruparea roș-albastră, în principal din cauza rezultatelor sub așteptări din acest an. Reacția vine după ce Steaua a fost eliminată în semifinalele Cupei Ligii de Dinamo, scor (2-7) la general.

Aflat în Rusia, latifundiarul din Pipera a ținut, însă, să precizeze că postul lui Laurențiu Reghecampf nu este în pericol. Totuși, omul de afaceri a transmis un mesaj echipei și a anunțat că se întoarce, de urgență, în România. 

"Nu mă gândesc să îl schimb pe Reghecampf. Sunt lucruri pe care nu vi le voi spune niciodată. Sunt lucruri pe care nu o să vi le spun niciodată.

Nu am văzut meciul, dar am aflat tot ce s-a întâmplat și voi rezolva toate problemele în câteva zile. O să vedeți. Dacă nu rezolv, să nu-mi spuneți mie Becali.

Dacă nu iau campionatul eu vă promit acum că mă las de fotbal. Înseamnă că nu sunt capabil. Am băgat milioane și am făcut selecție pe la cluburile din România și să nu iau campionatul, înseamnă că nu sunt capabil.

E posibil să mă întorc mai repede din Rusia pentru că este deja foarte grav, vom vedea. Nu cred că termin pelerinajul pentru că trebuie să rezolv totul", a zis Becali la Sport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel