Bahmuțeanu, bătută de Prigoană. Fostul soț reacționează

Adriana Bahmuțeanu, prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, a mărturisit că fostul soț, Silviu Prigoană a bătut-o în timpul căsniciei. Vedeta este nevoită să se opereze la nas din cauza loviturilor primite. 

Deși au divorțat în urmă cu trei ani, războiul dintre Adriana Bahmuţeanu și Silviu Prigoană pare să fie fără sfârșit.

Bahmuțeanu a declarat, în direct la Xtra Night Show că are nevoie de o operaţie la nas, în urma loviturilor primite în față de la Silviu, în timpul căsniciei.

“Mă duc să îmi îndrept nasul. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă de cinci ore. Sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Nu cred că el şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena 1.

Silviu Prigoană REACȚIONEAZĂ 

În replică, Silviu Prigoană i-a transmis, prin intermediul Click!: ”Să prezinte certificatul medico-legal şi discutăm pe documente. M-am săturat de minciuni, de mincinoasa neamului. Educaţia nu-mi permite să ridic mâna la o femeie. Eu nu am mai vorbit cu Adriana de trei ani şi jumătate, comunicăm doar prin intermediul avocaţilor”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel