Australian Open. Horia Tecău/ Jean-Julien Rojer, REZULTAT turul doi

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a fost eliminată, sâmbătă, în turul doi al probei de dublu de la Australian Open.

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au fost învinşi de echipa australiană Sam Groth/Lleyton Hewitt (Australia), scor 7-6 (2), 4-6, 7-5.

Tecău şi Rojer, favoriţii numărul trei la cel dintâi turneu de Mare Şlem al anului, au cedat după două ore şi 13 minute în faţa cuplului format din uriaşul Groth şi veteranul Hewitt, care a revenit în activitate pentru a participa la competiţia de la Melbourne. 

Până la urmă diferenţa a fost făcută de singura minge de break pe care şi-au creat-o ambele perechi, câştigată de australieni în ultimul ghem al meciului. 

La ediţia de anul trecut, Tecău şi partenerul său s-au oprit în optimile de finală, cele mai bune rezultate la Melbourne pentru român fiind sferturile de finală din 2012 şi 2015. 

Prezenţa în manşa a doua la dublu este recompensată, la Melbourne, cu un premiu de echipă în valoare de 29.500 de dolari australieni (19.000 de euro).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel