Australian Open. Halep, probleme la glezne înainte de finală

Simona Halep a mărturisit că are probleme la glezna dreaptă, înaintea finalei turneului Australian Open, după ce în primul tur s-a accidentat la glezna stângă.

„Acum piciorul drept e mai rău, deoarece l-am forţat. E dificil, dar nu vreau să mă gândesc la asta, ca să fiu sinceră. Vreau să dau totul sâmbătă, iar după aceea voi avea o vacanţă, a afirmat Halep, potrivit site-ului primului turneu de Mare Şlem al anului.

Pentru liderul mondial, poziţia de număr 1 WTA este un obiectiv secundar în acest moment, principalul său ţel fiind câştigarea unui titlu de Mare Şlem.

„E mereu dificil când eşti aproape. Am avut această şansă de două ori. Halep a jucat două finale la Roland Garros, în 2014 şi 2017, pierzând prima oară în trei seturi în faţa rusoaicei Maria Şarapova, iar anul trecut neaşteptat în faţa tinerei letone Jelena Ostapenko.

„Ultima oară am fost foarte aproape. Poate sâmbătă va fi mai bine. Nu ştii niciodată... Am arătat că am destulă putere pentru a face din nou acest rezultat, iar dacă nu voi reuşi sâmbătă, voi rămâne puternică şi mă voi gândi, voi visa la altele, a mai spus Halep.

Finala: Halep - Wozniacki



La 26 de ani, Halep este prima jucătoare română care a ajuns în finala turneului Australian Open şi poate deveni a doua care câştigă un titlu de Mare Şlem, după ce Virginia Ruzici, managerul său, a cucerit titlul în 1978 la Roland Garros.

În finala de sâmbătă (10,30, ora României), de la Melbourne, Halep o va înfrunta pe daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, într-un meci care are ca miză atât primul titlu de Mare Şlem pentru ambele jucătoare, cât şi poziţia de număr unu mondial în clasamentul WTA ce va fi publicat luni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel