Australian Open ar putea fi amânat din cauza incendiilor

Organizatorii turneului de Mare Șlem - Australian Open iau în calcul amânarea începerii competiției, din cauza incendiilor cu care se confruntă Australia. În acest moment nu se știe exact dacă acest lucru se va întâmpla, dar un anunț oficial va fi făcut după consultarea medicilor.

Craig Tiley, directorul turneului, a declarat că sănătatea jucătorilor și spectatorilor este primordială. În cazul în care nu va fi totul sugur, amânarea va fi anunțată. „Sănătatea jucătorilor, a spectatorilor, a personalului contează foarte mult. Sănătatea lor e prioritatea noastră. Există experţi care analizează permanent toate datele disponibile şi se consultă în mod regulat cu oficialii turneului, iar în cazul căldurii şi al fumului degajat, se discută cu medicii.

Monitorizăm în timp real calitatea aerului şi lucrăm îndeaproape cu personalul medical şi experţii de la faţa locului pentru a ne asigura că avem cele mai bune informaţii şi pentru a putea lua orice decizie cu privire la suspendarea meciurilor dacă va fi cazul.” , a spus directorul turneului, Craig Tiley. Turneul Australian Open își deschide porțile, teoretic, pe 14 ianuarie, când ar urma să debuteze calificările la feminin și masculin. Tabloul principal începe 6 zile mai târziu, citează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel