Australian Open 2018: Maria Şarapova, revenire spectaculoasă

sarapova
sarapova

Maria Şarapova şi-a făcut o revenire victorioasă la Openul Australiei, unde a fost depistată pozitiv în urmă cu doi ani.

Şarapova a învins-o în două seturi, 6-1, 6-4, pe germanca Tatjana Maria, într-o partidă din primul tur al competiţiei, disputată marţi la Melbourne. Rusoaica, în al cărei palmares figurează cinci titluri de Mare Şlem, a fost suspendată doi ani (sancţiune redusă ulterior la 15 luni), pentru că a utilizat meldonium, o substanţă inclusă pe lista produselor interzise cu doar câteva săptămâni înaintea testului antidoping la care a fost supusă.

În turul următor, Maria Şarapova (30 ani), campioană la Australian Open în urmă cu un deceniu, o va avea ca adversară în turul următor pe pe letona Anastasija Sevastova, învingătoare în trei seturi, 3-6, 6-3, 6-2, în faţa americancei Varvara Lepchenko.

Germanca Angelique Kerber, fostă numărul unu mondial şi câştigătoarea trofeului la Melbourne în 2016, a acces la rândul ei în turul secund după o victorie convingătoare în două seturi, 6-0, 6-4, înregistrată în faţa compatrioatei sale Anna-Lena Friedsam.

Kerber o va înfrunta joi, în ziua în care va împlini 30 de ani, pe croata Donna Vekic, care a dispus cu 7-5, 6-3 de japoneza Nao Hibino.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel