Astrologul Minerva, confesiuni: S-a căsătorit cu colegul tatălui

Astrologul Minerva
Astrologul Minerva

Astrologul Gabriela Dima, cunoscută drept Minerva, își împărtășește povestea de viață impresionantă în cadrul emisiunii ''Totul pentru dragoste'', de la Antena 1.

Gabriela Dima a fost diagnosticată la vârsta de 9 ani cu leucemie, însă, după câțiva ani avea să afle că afecțiunea de care suferea nu era leucemie, ci o altă boală de sânge. A trăit clipe cumplite,  însă a trecut cu bine peste intervențiile chirurgicale.

A absolvit Dreptul, apoi a terminat Actoria şi a profesat ca Jurnalist în anii ’90 si a urmat Facultatea de Psihologie. A îmbrăţişat, în acelaşi timp, pasiunile ei din adolescenţă, Astrologia şi Psihologia, a lucrat într-un departament de strategie şi dezvoltare în cadrul Companiei Poşta Română.

Pe actualul ei soț l-a cunoscut în adolescență, printr-o conjunctură neașteptată. El era ofițer de aviație, iar ea avea o atracție pentru bărbații în uniformă. Tocmai se întâmplase un accident aviatic, iar Minerva era la locul de muncă al tatălui ei. Pe atunci Minerva avea 16 ani. A vorbit puțin cu domnul locotenent, apoi și-a anunțat tatăl că ea se va căsători cu el.

Despre cum a reacționat tatăl, dar și despre obstacolele pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții, Minerva povestește astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel