Aşteptarea a luat sfârşit! Totul despre ultimul sezon al serialului ”Adela”. Noi personaje și povești de dragoste 

Aşteptarea a luat sfârşit! Cel mai nou sezon al serialului şi totodată ultimul capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu - va avea premiera joi, 25 august.

Astfel, telespectatorii vor fi martorii momentului emoţionant în care care Adela (Mara Oprea) şi Mihai (Alecsandru Dunaev) îşi regăsesc copilul, pe Bogdănel, dar şi al efectelor devastatoare ale celor câteva luni în care cei doi au fost departe de copilul lor. Adela va fi nevoită să înţeleagă că singura modalitate de a fi fericită în noua ei familie este să renunţe la iubirea oarbă faţă de Andreea (Oana Moşneagu), însă de fiecare dată când cele două par a se îndepărta, ceva le readuce împreună. Rămâne de văzut dacă Adela va reuşi să se rupă definitiv de Andreea şi dacă Paul (Mihai Călin), Mihai (Alecsandru Dunaev), Călin (Vlad Gherman) şi Delia (Anca Androne) vor reuşi să fie de data aceasta cu un pas înaintea lui Lucian (Daniel Nuţă). 

„Noul sezon ne reaminteşte că binele învinge şi că, împreună, orice este posibil. Chiar dacă pentru Mihai si Adela a părut imposibil să trăiască în pace şi să îşi crească fericiţi copilul, departe de toţi cei care au vrut doar să le facă rău, acum, deşi apar atâtea obstacole, îşi găsesc în sfârşit resursele să încheie această luptă, care i-a îndepărtat de la lucrurile cu adevărat frumoase în viaţă.”, a declarat Mara Oprea (Adela), în vreme ce Oana Moşneagu (Andreea) completează: „Andreei nu îi este uşor nici în acest al patrulea sezon, e trădată şi trădează la rândul ei, jonglează din nou între “Te iubesc!” şi “Te urăsc!”. E sezonul care pune multe personaje în situații limită, care deschide noi probleme și care și închide cercul, într-un final. E sezonul în care Andreea are de făcut alegeri majore la tot pasul, alegeri care influențează inevitabil viața Adelei”. 

Şi pentru personajul Mihai, interpretat de actorul Alecsandru Dunaev, finalul se anunţă unul cu totul şi cu totul palpitant: „Urmează ultimul capitol din povestea “Adela”. Avem un final fericit? S-au întâmplat atât de multe în cele trei sezoane, încât te-ntrebi dacă se va termina vreodată toată agitația, dacă vor fi și ei fericiți… Noi obstacole în calea fericirii? Deja v-am obișnuit! Personajele negative din această poveste nu stau degeaba! Cine va avea un cuvânt de zis? Cine pe cine calcă pe coadă? Cine rezistă până la final? Cine cedează pe parcurs? Ah, cât mi-aș dori să vă pot spune cu de-amănuntul. Dar nu pot. Ne vedem în fiecare joi, de la 20:30 și aflăm câte puțin, împreună, la Antena 1”, a declarat Alecsandru Dunaev. 

„Şi în ultimul sezon, Nuţi face ce ştie ea mai bine. Adică va da tonul în modă, aducând un pic (adică un pic mai mult) de culoare în lumea familiei Andronic, îşi va iubi fără limită fata, pe Andreea (chiar dacă de multe ori nu prea ştie să o arate), va complota în continuare cu noul ei partener de afaceri - Lucian şi, evident, nu va rata niciun moment să facă miştouri de toţi ceilalţi, cu haz şi fiind la fel de mucalită ca până acum. E drept că limba română va mai suferi puţin, e drept că îţi va veni câteodată să arunci cu ceva în televizor, dar tot atât de drept e că va reuşi, cu toate trăsnăile ei (pe care evident că le va face la fiecare pas) să aducă în continuare zâmbete pe chipurile telespectatorilor!”, a declarat Anca Sigartău. 

Ultimul sezon al serialului Adela de la Antena 1 se anunţă unul foarte complicat şi pentru Lucian (Daniel Nuţă): „Va fi un sezon definitoriu pentru planurile şi încrederea pe care Lucian o are în singura persoană de la care mai avea ceva așteptări, lucru și așa neobișnuit pentru el. Toate planurile se duc pe apa sâmbetei din cauza singurului element pe care nu și-l dorea în viața lui și pe care nu îl poate planifica: iubirea. Dacă un plan poate să fie bine făcut pentru că e gândit de un singur om, iubirea se întâmplă întotdeauna în doi și nu ai cum să deții controlul total, oricât de mult ai încerca. Viața lui personală e la pământ, primește lovituri din toate părțile doar pentru că s-a lăsat purtat, chiar convins de iubirea pentru Andreea. Deloc tipic pentru Lucian!”, a dezvăluit Daniel Nuţă.

Noi personaje și povești de dragoste 

Ultimul capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu aduce în prim plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse între lupta dintre bine şi rău. Cum vor evolua relaţiile dintre aceştia, dar şi ce plan pregăteşte familia Andorinc pentru a-l demasca pe Lucian şi crimele lui, telespectatorii vor putea urmări începând din 25 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel