Apare GPT-4. Va fi de 500 de ori mai puternic decât actualul ChatGPT și va putea genera videoclipuri și răspunsuri instant

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

GPT-4 ar putea apărea săptămâna viitoare.

În prezent, ChatGPT și alte tehnologii bazate pe GPT-3.5 pot oferi doar răspunsuri bazate pe text. Pe lângă capacitățile sale multimodale, GPT-4 poate avea succes în rezolvarea problemei ChatGPT de răspuns lent la interogările generate de utilizator, potrivit Hindustimes.

OpenAI, creatorul chatbot-ului ChatGPT, va lansa GPT-4 săptămâna viitoare, a patra generație LLM. GPT-4 va include noi funcții, cum ar fi multimodalitate, procesare video și capacitatea de a crea videoclipuri generate de AI din simple mesaje text. În prezent, ChatGPT și alte tehnologii bazate pe GPT-3.5 pot oferi doar răspunsuri bazate pe text.

Se pare că va fi de 500 de ori mai puternic decât generația precedentă.

Potrivit site-ului de știri german Heise, acesta va fi mai puternic decât GPT-3.5, care în prezent alimentează ChatGPT. Raportul spune că GPT-4 va include multimodalitate, o capacitate de a funcționa în mai multe moduri, cum ar fi text, imagini și sunete.

Într-un interviu acordat Heise, Directorul Tehnologic (CTO) al Microsoft Germania, Andreas Braun, a declarat: „Vom introduce GPT-4 săptămâna viitoare... vom avea modele multimodale care vor oferi posibilități complet diferite – de exemplu videoclipuri.”

Pe lângă capacitățile sale multimodale, GPT-4 poate avea succes în rezolvarea problemei ChatGPT de răspuns lent la interogările generate de utilizator.

A apărut și ZeroGPT

OpenAI a dezvăluit anterior un instrument numit „ZeroGPT”, care le permite utilizatorilor să stabilească dacă textul a fost scris de un program de inteligență artificială (AI) și a fost publicat drept scris de om sau dacă a fost de fapt scris de o persoană.

ZeroGPT folosește tehnologia DeepaAnalyze pentru a determina sursa intrării. În prezent, rata sa de precizie depășește 98%, dar OpenAI lucrează pentru a reduce rata de eroare la mai puțin de 1%.

Utilizatorii trebuie să introducă textul în casetă și apoi să facă clic pe „Detectați text”, conform OpenAI. Software-ul AI va verifica intrarea și va publica rezultatul folosind algoritmi dezvoltați de echipa ZeroGPT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel