Andrei Ioniță, de la X Factor, invitat de Grigore Leșe să cânte împreună la Sala Palatului

Maestrul Grigore Leșe, doctor în muzică, îl are invitat pe scenă la Concertul de Crăciun de la Sala Palatului, din 20 decembrie, pe "fenomenul" de la X Factor. 

Concertul are loc la Sala Palatului, la ora 19:30. Maestrul Leșe l-a invitat pe scenă, să cânte alături de el, pe Andrei Ioniță, concurent la X Factor 2015. Andrei Ioniță este din Republica Moldova și a reușit să stârnească cel mai mare val de emoție și să fie considerat fenomenul anului în România. 

Concurentul de la X Factor va cânta alături de maestrul Grigore Leșe "Cântă cucu-n Bucovina". Este primul concert al lui Andrei Ioniță în București, unde va cânta pe scena Sălii Palatului. 

Evenimentul de excepție are loc duminică, 20 decembrie, la ora 19.30, la Sala Palatului. Grigore Leșe va concerta împreuna cu cetele de colindători din Țara Loviștei și Țara Făgărașului și îi va avea invitați în spectacol pe tânărul Andrei Ionita și pe excepționala solistă Maria Răducanu. Concertul de Crăciun Grigore Leșe și invitații face parte din programul național cultural "Arta contra drog 2015" și este organizat de Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului CIADO România. 

Prețul biletelor este cuprins între 60 de lei și 200 de lei, în funcție de categoria aleasă. Biletele se găsescu pe site-urile de bilete, precum vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro, eventim.ro și la Sala Palatului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel