Andreea Sava, corp suplu fără să renunți la mâncarea preferată

 Siluetă
Siluetă

Îți dorești să slăbești, dar în același timp să nu renunți la alimentele preferate? Andreea Sava, de la Antena 3, îți dezvăluie  câteva trucuri pentru fiecare masă a zilei dacă vrei să ai o siluetă suplă și fără prea mult efort. 

Andreea Sava, corp suplu fără să renunți la mâncarea preferată. Primul pas este să începi să mănânci puțin și des, ideal de 5 ori pe zi, 3 mese principale și 2 gustări și bea multă apă între ele. Vei mânca mai puțin, per total, organismul va avea timp să consume ce-i dai plus că metabolismul va începe să se regleze. A doua cheie este să mănânci fiecare tip de aliment în momentele potrivite din zi. Poate părea complicat dar nu este. Vă veți obișnui repede. Iată, așadar, formula generală pentru fiecare masă din zi., spune Andreea Sava pe pagina ei. 

Dimineața

Este momentul în care îți poți satisface poftele, fiindcă urmează să ai activitate intensă, vei avea pe ce să consumi energia și oricum corpul are nevoie să fie alimentat. Poți, așadar, să mănânci fără stres inclusiv dulciuri. Este momentul prielnic pentru carbohidrați, de preferat să fie din făină integrală. Carbohidrații sunt surse de energie mare, rapidă dar care ține destul de puțin. Așa că e bine să fie consumați înaintea unei activități fizice intense atfel aportul caloric se va transforma în depozite de grăsime.

Poți, de asemenea, ca micul dejun să fie reprezentat de o masă din fructe.

Cina

Trebuie să fie cea mai ușoară masă tocmai fiindcă urmează să te odihnești. E bine să fie luată cam cu 4 ore înainte de culcare și ideal este să fie formată din proteine, fiindcă sunt descopuse mai greu de organism ceea ce-l face să depună mai mult efort și să intensifice arderile metabolice iar energia se eliberează mai lent. Mai simplu, ideal e să mâncați carne slabă sau pește, cu o garnitură de legume și salată.

VEZI CONTINUAREA AICI. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel