Andreea Bălan, atac la Keo și Misty: O mironosiță! Nu sunt fericiți

Andreea Bălan se consideră una dintre cele mai împlinite femei din România după ce l-a cunoscut pe George Burcea și a adus pe lume primul copil al cuplului, micuța Ella. Cu toate acestea, artista a dat timpul înapoi și a povestit pe vlogul ei motivul despărțirii de Keo. 

La patru ani de la despărțirea de Keo, Andreea Bălan a vorbit pe vlogul ei personal despre motivul rupturii dintre cei doi. De asemenea, artista a dorit să ofere o lecție tuturor femeilor care sunt înșelate. 

"Femeile ar trebui să nu mai ierte. Mie nu mi-a recunoscut că mă înșală și când l-am prins zicea că e doar o amică. Toată lumea zicea că minte, eu îl credeam, până când a venit dovada în fața mea. Noi femeile, ne mințim că nu e adevărat. Eu am aflat, am știut și m-a durut. 

Bărbații nu recunosc, cred că mai degrabă o femeie când înșală de fapt doar se îndrăgostește. Bărbații, pe de altă parte, o fac fie că se plictisesc acasă, fie că au chef să își umple viața. În general, cred că înșală că nu sunt fericiți acasă și cu ei înșiși. Bărbatul nu poate să gestioneze succesul femeii și dacă este mai mare ca al lui, la nivel emoțional și psihic se simte castrat și apoi se duce la o mironosiță care are mai puțin succes ca el și stă cu capul plecat și care îl divinizează pe el, ca el să se simta bine și să-și umple egou-ul. 
 
Cele mai multe divorțuri și despărțiri se întâmplă între femeile de carieră și bărbații lor. Ar trebui să accepte ideea că nu mai e ca în peșteră și să nu se frustreze. Lucrul ăsta îl spun din experiență.", a povestit Andreea Balan, pe vlogul ei.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel