America Express 8 februarie. Risc uriaș pentru echipa care ajunge ultima la Irina Fodor, în această seară

Urmează probe cu adevărat usturătoare pentru concurenții care vor intra în cursa pentru ultima șansă.

După un joc de amuletă desfășurat în hățișul junglei și câștigat de cuplul Puya – Melinda, aseară, la America Express, Irina Fodor a acordat ultima imunitate din Mexic. Fericiții câștigători, care ajung astfel în Guatemala, sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea – alături de ei, au mai primit biletul de Guatemala Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, deținătorii primei imunități din această etapă. În seara aceasta, concurenții au parte de cele mai picante probe la cursa pentru ultima șansă, chiar pe tărâmul unde se produce faimosul sos iute mexican, Tabasco.

Ediția de aseară a celui mai dur reality show din România s-a aflat pe locul întâi în topul preferințelor publicului român de pe tronsonul comercial. Astfel, emisiunea a înregistrat pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 8.1 puncte de rating și 26.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea, cu o medie de 6.4 puncte de rating și 20.7% cota de piață. Difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:26 – 23:59, ediția America Express a adunat aproape 1,6 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane în minutul de aur 21:43. 

În seara aceasta, Irina va dezvălui ultimele două echipe care au ajuns la ea după întrecerea pentru a doua imunitate – sunt echipele care vor intra automat în cursa pentru ultima șansă. Iar ulterior, va începe un nou spectacol al strategiilor și alianțelor la momentul votului la careu – pentru a se decide cea de-a treia echipă trimisă la întrecerea ultimei șanse.

Echipa Bordea-Cortea, relaxată

”Când știi că e cursa pentru ultima șansă și urmează Guatemala, iar tu ești imun, ai o stare foarte plăcută de relaxare”, a declarat cu satisfacție Nelu Cortea, din postura concurentului imun.

Urmează probe cu adevărat usturătoare pentru concurenții care vor intra în mult temutul concurs: cele 3 echipe se vor confrunta cu cele mai picante provocări în Villahermosa, capitala statului care dă numele celebrului sos iute mexican, Tabasco. Dar vor ajunge și în împrejurimi, pe o plantație cu cele mai felurite soiuri de ardei iuți, de la habanero la jalapeño, în cea mai condimentată cursă pentru ultima șansă. Riscul este uriaș pentru cei rămași în urmă: cine ajunge pe ultimul loc la Irina Fodor poate părăsi competiția, ratând noile experiențe din Guatemala.

Cu ce provocări se vor confrunta echipele în această seară și care va fi deznodământul ultimei etape din Mexic telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de  Antena 1 în această seară, de la ora 20:30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel