EXCLUSIV  Amenajările, jungla din interior. Bogdan Ciocodeică: Trebuia să se întâmple şi la noi

Arhitectul Bogdan Ciocodeică, invitatul lui Liviu Harbuz la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, a vorbit despre amenajările interioare - domeniu care a înregistrat o dezvoltare puternică în ultimii ani. 

"Cred că termenul care mă defineşte cel mai bine este arhitect de interior – aşa îmi place mie să mă caracterizez", afirmă arhitectul Bogdan Ciocodeică, invitatul lui Liviu Harbuz la emisiunea "Jungla urbană".

Iar cum titlul emisiunii este "Jungla urbană", Bogdan Ciocodeică a vorbit în cadrul acestei emisiuni despre faptul că există şi o junglă de interior, referindu-se la amenajările interioare. Domeniu care a cunoscut, în ultimii ani, o dezvoltare spectaculoasă atât prin numărul de proiecte importante lansate cât şi prin faptul că au apărut foarte multe persoane care s-au dedicat amenajărilor interioare.

[citeste si]

În ceea ce priveşte factorii care au dus la dezvoltarea acestui domeniu, invitatul lui Liviu Harbuz afirmă: "Sunt de acord că în ultimii ani partea de amenajări interioare e o zonă care s-a dezvoltat foarte mult şi au apărut tot felul de cursuri... Cred că dezvoltarea pieţei a venit organic. Trebuia să se întâmple asta şi la noi. E un lucru care în afară se întâmplă de foarte mulţi ani.

A venit prin intermediul dezvoltatorilor imobiliari care aveau nevoie de un „tool” în plus pentru a-şi vinde produsul. Pe de altă parte vine şi din partea publicului care începe să călătorească mai mult, să vadă lucruri şi să-şi dorească. S-a produs acea deschidere care nu a existat până de curând."

Spaţiul interior e mai uşor controlabil

Chiar dacă mulţi oameni, când vine vorba despre arhitectură, despre construcţii, se concentrează pe exteriorul imobilului, interiorul este la fel de important, având în vedere că mare parte din timp o petrecem în interior. 

"E mult mai greu să aduci schimbări radicare spaţiului exterior. În acelaşi timp, mare parte din timp ni-l petrecem în interior, fie că e vorba de casă, de birou sau locurile în care mergem şi ne petrecem timpul liber. Şi atunci spaţiul interior e mult mai uşor controlabil şi cred că aşa am ajuns să aleg să modific jungla din interior", consideră arhitectul Bogdan Ciocodeică.

DECLARAŢIA ARHITECTULUI BOGDAN CIOCODEICĂ AICI:

ÎNTREAGA EMISIUNE AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel