Alin Buruiană, la X FACTOR. Prezență NEAȘTEPTATĂ pe scenă

Prezență neașteptată pe scena X Factor, în cel de-al șaptelea sezon, care va avea premiera pe 10 septembrie, la Antena 1.

Alin Buruiană, unul dintre tinerii concurenți din prima ediție a emisiunii, este nepotul actriței Mariana Buruiană. Născută într-o familie cu spirit de artist, cu un tată poet și o mamă pictoriță, Mariana Buruiană a devenit una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Remarcată pentru frumusețea sa desăvârșită și talentul nativ, Mariana Buruiană a făcut roluri memorabile în producții precum "Domnișoara Christina" sau "Să mori din dragoste de viață".

Deși mulți critici și colegi de breaslă, precum Marcel Iureş sau Adrian Pintea, o vedeau ca pe una dintre actrițele care vor face istorie în cinematografia din România, Mariana Buruiană a uimit pe toată lumea când, la începutul anilor 1990, a decis să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se apropia de Dumnezeu și a scrie cărți religioase.

[citeste si]

Talentul său artistic s-a păstrat însă în familie, astfel că nepotul acesteia, Alin, în vârstă de 22 de ani, este acum student la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, secția "Canto clasic".

Alin Buruiană a povestit la X Factor că talentul l-a moștenit de la tatăl său, care a fost biolog și profesor universitar, însă a trăit mereu apropiat de muzică. Ce a făcut la audiții concurentul de 22 de ani, care i-a cucerit pe jurați cu râsul colorat, telespectatorii vor afla pe 10 septembrie, de la 20.00, când spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel