Alimente pe care trebuie să le evitaţi la o primă întâlnire

cina_romantica
cina_romantica

Există multe dileme atunci când te pregăteşti de o primă întâlnire: ce purtați, unde vă duceţi, oare îţi va plăcea? Desigur că toate aceste "probleme" sunt importante, însă v-aţi gândit vreodată ce mâncaţi la prima voastră întâlnire romantică? Vă dezvăluim în articolul de mai jos câteva feluri de mâncare pe care ar trebui să le evitaţi.

Hamburger. Mai rău decât să te murdăreşti pe față atunci când muști această delicatesă, este să folosiți tacâmuri pentru a o mânca. În orice caz, nu este cea mai bună opțiune. Dacă hamburgerul este de calitate și își poartă garnitura în mod corespunzător (salată, roșii, brânză, ceapă ...), nu te vei putea concentra asupra conversaţiei cu partenerul tău. Te vei gândi doar la o modalitate de a mânca deliciosul hamburger, fără să te murdăreşti.

Aripile de pui: Bătălia împotriva unui os în căutarea cărnii poate fi foarte grea (și nu foarte plină de farmec) la o primă întâlnire. Dacă, în plus, această luptă include sos pentru grătar, va fi imposibil să te concentrezi asupra conversaţiei.

Alte alimente pe care trebuie să le evitaţi

Spaghete: Acest fel de mâncare este cel mitic pe care l-am avut cu toții în minte, dar nu doare niciodată să ne amintim cât de dificil este să sorbiți o fâșie de paste. De asemenea, sosul este o amenințare constantă.

Sosuri care lasă o urmă: Curry, orice sos cu usturoi ... Un sfat: cu cât sosul are un miros mai puternic, cu atât este mai probabil ca mâncarea să-ți provoace o respirație urât mirositoare.

Mâncăruri picante: Aici depinde foarte mult de fiecare persoană, dar, în general, unul dintre efectele acestor tipuri de mâncăruri este senzația de căldură, transpirație și piele roșie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel