ALDE Sibiu: Orban și PNL își fac afișe electorale cu Kovesi, după ce…

ALDE
ALDE

„PNL a jucat un rol important în politica românească începând cu anii 90. Din păcate, actuala conducere a îndepărtat partidul de la scopul său, de la doctrina sa”, transmite, vineri, ALDE Sibiu.

„Azi, PNL oferă în fiecare zi dovezi că nu mai reprezintă liberalii. PNL și-a pierdut busola. Din partidul elitelor, al promovării drepturilor și libertăților cetățenilor, PNL-ul de azi e un partid lipsit de substanță politică, lipsit de orice fel de principii”, precizează ALDE Sibiu, vineri, 15 martie, într-un comunicat de presă.

„Astăzi Orban și PNL își fac afișe electorale cu Kovesi, după ce în 2013 Orban considera numirea lui Kovesi ca fiind o trădare de neacceptat, o trădare a interesului public”, mai transmite ALDE Sibiu, adăugând: „Realitatea este un cruntă pentru PNL. A devenit în cinci ani un partid decimat, condus de niște marionete care, de frică, se fac preș în fața sistemului. Partidul condus de Orban nu mai are niciun fel de legătură cu partidul liberal renăscut după 1990. ALDE își asumă să ducă mai departe credința liberală, să continue reprezentarea liberalilor din România”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel