Urmărește emisiunea live


Acces mai rapid și mai avantajos la liniile de credit pentru IMM-uri

UniCredit Țiriac Bank a redus timpul de răspuns pentru analiza facilităților pe termen mediu și scurt pentru o expunere de maximum un milion de lei, în beneficiul clienților IMM. Astfel, decizia de aprobare este dată în maximum 24 ore în cazul creditelor fără garanții și în maximum 72 de ore în cazul împrumuturilor cu garanții.

UniCredit Țiriac Bank a redus timpul de răspuns pentru analiza facilităților pe termen mediu și scurt pentru o expunere de maximum un milion de lei, în beneficiul clienților IMM. Astfel, decizia de aprobare este dată în maximum 24 ore în cazul creditelor fără garanții și în maximum 72 de ore în cazul împrumuturilor cu garanții.

“Ne concentrăm eforturile pe cunoașterea și deservirea nevoilor concrete ale clienților noștri. Ne adresăm IMM-urilor cu o experiență dovedită și dorim să continuăm să creștem pe acest segment de piață. Pentru IMM-uri este important răspunsul rapid atunci când aplică pentru o facilitate, mai ales dacă aceasta are ca destinație finanțarea activității curente. Așa că am redus la minimum posibil timpul de analiză a dosarelor, pentru a le putea pune la dispoziție resursele potrivite, la momentul potrivit”, a explicat Simona Lăcătuș, director clienți IMM, Divizia Retail, UniCredit Țiriac Bank.

În plus, clienții IMM care aplică pentru o nouă linie de credit de la UniCredit Țiriac Bank până la 31 mai beneficiază de comision de acordare 0.

“Numărul cererilor de credite din partea clienților IMM a crescut cu aproximativ 10-15% în primele trei luni din 2014 față de intervalul similar al anului trecut, în cazul băncii noastre. Deși clienții continuă să fie prudenți în evaluarea nevoilor lor de finanțare, datele noastre arată o revenire a încrederii pe acest segment și – în cazul multor firme – o reluare a planurilor de dezvoltare a activității”, a completat Simona Lăcătuș.

Campania se adresează atât clienților existenți, care au deja un pachet IMM de servicii și produse bancare din oferta curentă a băncii, cât și celor care aplică pentru un astfel de pachet până la finalul lunii mai a acestui an.

Condiții pentru a beneficia de comision de acordare 0:

  • Compania trebuie să aibă o cifră de afaceri până la 3 milioane de euro.
  • Să dețină deja sau să achiziționeze unul din pachetele IMM de servicii bancare și non-bancare Prime Executive, Prime Extra, Smart sau Easy Basic, adaptate nevoilor companiei. 
  • Să aplice pentru linia de credit până la 31 mai 2014 în orice sucursală UniCredit Țiriac Bank.

Cu ajutorul liniei de credit de la UniCredit Țiriac Bank, clientul IMM își poate finanța activitatea curentă/necesarul de capital de lucru, are flexibilitate în gestionarea perioadei dintre plăți și încasări și asigură companiei fondurile de care are nevoie pentru a acoperi plățile urgente înainte de încasările estimate.



Pachetele IMM (Prime Executive, Prime Extra, Smart și Easy Basic):

  • Au un cost lunar fix, astfel încât clientul știe permanent cât îl costă lunar operațiunile bancare
  • Cuprind atât produse clasice (conturi și carduri) cât și servicii menite să simplifice activitățile bancare (Business Net, Info SMS, Direct Debit).

În calitate de sponsor oficial al UEFA Champions League, UniCredit înțelege atât pasiunea pentru afaceri, cât și pe cea pentru fotbal. Toți clienții care aplică în sucursale pentru o linie de credit cu zero comision de acordare în perioada campaniei (01 aprilie – 31 mai 2014) vor primi o monedă de colecție în ediție limitată - Moneda Oficială UEFA Champions League a sezonului 2013/2014. Aceasta vine cu un design special și un certificat de autenticitate, perfectă pentru a fi expusă pe birou. 

 

UniCredit Țiriac Bank este parte a grupului UniCredit, bancă europeană de top. În România, UniCredit Țiriac Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru cei aproximativ 600.000 de clienti activi, prin intermediul a 188 sucursale. Banca își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea.
Grupul UniCredit este prezent pe piața din România și prin intermediul UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing și UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel