„Costică nașul” este „bătrânul de la București”, a dezvăluit Pavel Abraham

Avocatul familiei lui Bercea Mondial, Pavel Abraham, a făcut luni seara mai multe dezvăluiri despre „bătrânul de la București”.

Pavel Abraham a oferit, la România Tv, mai multe detalii pe care Florin Anghel i le-a furnizat despre „bătrânul de la București”:

„Există un bătrân care are un Q7, culoarea cerului, un bleu argintiu, care este credibil să fie în compania președintelui României. (...) Acest om a asigurat toate legăturile la care ne-am referit până acum. (...) Nu este din București, este de lângă București, din Ilfov. La margine de București, la margine de lac, liniștit, are o căsuță liniștită omul. Are circa 60-62 de ani. Este un prieten foarte apropiat al șefului statului, din copilărie. Face politică la vârf în PDL”.

„Bătrânul de la București”, poreclit „Costică nașul”

Avocatul familiei Anghel a precizat că îl va propune ca martor pe „bătrânul de la București”, cunoscut drept „Costică nașul”.

Citește și: Consilier al lui Băsescu: Nu eu sunt "Bătrânul" lui Iacobescu. Fabulații

„Eu o să-l propun ca martor. Pot să-l identific personal acum. 

(...) Acest om a gestionat niște firme cu niște venituri deosebite, atât la Constanța, cât și la București, cu o regie puternică, care a avut mari probleme sub Ministerul Transporturilor. A avut contracte de 100 de milioane de euro cu niște firme. 

(...) A avut afaceri cu Mircea Băsescu. Lumea îi zice Costică Nașul”, a adăugat Pavel Abraham.

Vezi și: Dosarul Bercea și misterul "Bătrânul de la București". Cum comentează Ana Birchall și Mugur Ciuvică varianta lansată de DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel