Zinedine Zidane, un nou trofeu

Zinedine Zidane este considerat cel mai bun antrenor de club în 2018.

Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun antrenor de club în 2018, an în care a cucerit pentru a treia oară consecutiv trofeul Ligii Campionilor cu Real Madrid, a anunţat Federaţia internaţională de istorie şi statistică a fotbalului (IFFHS).

Zidane, care a primit această distincţie şi anul trecut, s-a despărţit în vară de Real Madrid, iar de atunci este fără angajament. El i-a devansat pe germanul Juergen Klopp (FC Liverpool) şi pe spaniolul Pep Guardiola (Manchester City), în cadrul anchetei IFFHS, la care au participat experţi în fotbal din întreaga lume.

Aşa cum era de aşteptat, titlul de cel mai bun selecţioner i-a revenit francezului Didier Deschamps, câştigător al titlului de campion mondial cu naţionala 'cocoşului galic' la turneul final din Rusia. Deschamps a fost preferat selecţionerilor Croaţiei, Zlatko Dalic, şi Belgiei, Roberto Martinez. IFFHS reaminteşte că Didier Deschamps este al treilea campion al lumii ca jucător care a câştigat Cupa Mondială şi ca selecţioner, după brazilianul Mario Zagalo şi germanul Franz Beckenbauer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel