Viorel Moldovan (Chindia Târgovişte) -Dacă vom reuşi să ajungem în play-off-ul Ligii I ar fi extraordinar

Antrenorul echipei de fotbal Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, a afirmat vineri într-o conferinţă de presă, că ar fi un lucru extraordinar dacă formaţia sa ar reuşi să se califice în play-off-ul Ligii I, dar a precizat că această performanţă nu a constituit un obiectiv la începutul campionatului.

"Odată cu meciul de mâine începe returul sezonului regulat şi după prima parte a campionatului pot să spun că sunt mulţumit şi nemulţumit pentru că puteam să avem multe mai multe puncte. Aceasta este nemulţumirea mea, dar per ansamblu să avem 15 puncte nu este un lucru rău. Nu am avut ca obiectiv să ne calificăm un playoff, dacă vom reuşi să adunăm destule puncte şi să ne calificăm ar fi foarte bine pentru noi, eu îmi doresc să obţin cât mai mult de la fiecare joc. Noi nu ne mulţumim cu puţin, trebuie să muncim foarte mult pentru a obţine rezultate pozitive şi dacă am reuşit să ajungem acolo ar fi extraordinar", a declarat Moldovan.

Referitor la partida cu Gaz Metan Mediaş, Moldovan speră ca echipa pe care o pregăteşte să se remarce din nou prin stilul incisiv prin care s-a făcut remarcată, mai puţin la partida cu FCSB: "Gaz Metan Mediaş este o echipă foarte bună, cu un lot foarte valoros, care şi-a propus participarea în play-off-ul campionatului, şi cred că pe bună dreptate, ţinând cont de valoarea lotului. Noi venim după o înfrângere în faţa FCSB, sper să avem o reacţie ca o echipă adevărată şi să luăm cele trei puncte puse în joc. Este o echipă cu un apetit ofensiv interesant, care înscrie destul de multe goluri, dar are şi anumite probleme, pentru că a primit destule goluri. Au jucători cu experienţă în toate compartimentele. Atuul echipei mele este jocul colectiv şi trebuie să regăsim acea agresivitate care ne-a făcut cunoscuţi la nivelul Ligii I, incisivitate pe care nu am avut-o la meciul la FCSB, am suferit. Trebuie să găsim acel echilibru. Nu sunt dezamăgit de cineva în parte după meciul cu FCSB. Am fost dezamăgit de exprimarea noastră. Trebuia să fim mult mai determinaţi, nu am reuşit acest lucru şi datorită calităţii jucătorilor de la FCSB, care au controlat jocul la mijlocul terenului. Mi-aş dori foarte mult atunci când intrăm în posesia mingii să ţinem cât mai mult, să alternam momentele când trebuie să accelerăm jocul şi când trebuie temporizat. Trebuie să avem o posesie mult mai bună, să ţinem mingea şi să alerge adversarul după noi".

Viorel Moldovan a afirmat că la finalul partidei cu FCSB a avut o discuţie cu atacantul advers Harlem Gnohere, care îl admira pe antrenor în perioada în care acesta evolua în Franţa.

"Cu Gnohere am avut o discuţie după meciul pe care l-am avut cu ei, am discutat, îl ştiam, l-am felicitat, mai puţin pentru golul marcat, dar e greu de crezut că Gnohere va ajunge la Chindia Târgovişte. Mai glumim şi noi, este un jucător de valoare, cel mai bun străin care joacă în campionatul nostru, are un statut aparte la FCSB. Şi eu aş avea nevoie de el, dar e complicat. Mă bucurat să aflu că îi plăcea de mine când evoluam în Franţa, au fost momente plăcute. Şi eu îl apreciez, este un atacant de calitate", a mai spus Moldovan.

Partida Chindia Tâgovişte - Gaz Metan Mediaş, din cadrul etapei a 14-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 18:00, la Ploieşti.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel