Victor Ponta: Teama noastră nu e că vin liberalii, ci că vin PDL-iștii înapoi

Victor Ponta a fost invitat marți seară în emisiunea "Ora de vârf", la România TV.

Premierul a vorbit și despre cea mai mare greșeală făcută în guvernul Emil Boc.

"Singura măsură care se aplică la absolut toată lumea, universală, - inclusiv chestiunea cu accizele, îi afectează doar pe cei care consumă un anumit produs - acea măsura este TVA.
Este o măsură egală și corectă pentru toată lumea", a zis Victor Ponta.

"Cea mai mare greșeală făcută de Guvernul Boc și făcută practic de Guvernul Predoiu - pentru că era și domnul Predoiu acolo - a fost această măsură abruptă de creștere de la 19% la 24%. A afectat pe toată lumea și s-a dublat frauda fiscală", a mai spus premierul la România TV.

"Teama noastră, a tuturor, nu este că vin liberalii, ci pedeliștii înapoi. Când noi și liberalii am lansat un proiect de guvernare pe care l-am îndeplinit, Cătălin Predoiu era în Guvernul PDL împreună cu Ialomițeanu, cu Andreea Paul Vass. Semnătura din Monitorul Oficial pentru creșterea TVA aparținea celor care acum vorbesc din nou de scăderea TVA (noul PNL)", a adăugat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta a criticat programul de guvernare al PNL, în special pentru faptul că liberalii nu au prevăzut măsuri sociale în acesta.

"Guvernul pe care îl conduc este un guvern social-liberal. În programul de guvernare al PNL nueste nicio măsură socială. Ne întoarcem la junglă. Socialul poate să moară", a mai zis Victor Ponta.

"Nici liberalii nu l-au citit (n.r. - programul de guvernare al PNL). L-au făcut, dar nu l-au citit", a mai spus premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel