UNPR, 5 ani de la înfiinţare cu discursuri, muzică, viţel la proţap, mici şi bere în Piața Obor

De Ziua Muncii, UNPR a aniversat în Piaţa Obor 5 ani de la înfiinţarea partidului, sărbătorind printr-o manifestare cu discursuri politice, muzică populară, viţei la proţap, mititei, fasole cu ciolan şi bere.

La manifestare au participat aproximativ 20.000 de membri ai UNPR, care au venit îmbrăcaţi cu tricouri de culoare roşie, având inscrispţionate sigla UNPR - vulturul, "România", "interesul naţional", scrie Mediafax.

De asemenea, participanţii la manifestare au purtat steaguri şi pancarte, iar cu o dronă a fost filmat evenimentul.

Pe scena montată lângă Hala Obor, liderul UNPR Gabriel Oprea a vorbit despre faptul că partidul a fost construit în jurul interesului naţional, că UNPR este un partid de generali care sprijină Guvernul Ponta, dar, în acelaşi timp, şi pe preşedintele Klaus Iohannis.

"Au spus că suntem un partid de generali. Da, au dreptate, că am câştigat toate bătăliile şi nu am dat bir cu fugiţii. (...) Drumul nostru nu a fost uşor, a fost greu, am mers înainte şi am trecut toate obstacolele. Nimeni nu ne-a dat ceva de-a gata, nu ne-a ajutat cu nimic şi am devenit un partid important în România, care se ţine de cuvânt", le-a spus participanţilor Gabriel Oprea.

Citește și: UNPR: "Nu vrem să fim ospătarii PNL-ului". Trei senatori UNPR îi contrazic pe Alina Gorghiu și Ludovic Orban

El a arătat că obiectivul partidului este ca anul viitor să atingă un milion de membri.

"Suntem un partid construit în jurul interesului naţional. Stabilitatea politică şi guvernamentală înseamnă interesul naţional. Proiectele noastre: taxa de solidaritate, taxarea marilor averi şi votul de la 16 ani sunt de interes naţional. Sprijinim Guvernul Ponta, dar, în acelaşi timp, şi pe preşedintele nostru, Klaus Iohannis", a mai spus Oprea, adăugând că "onoarea este cel mai important blazon pe care partidul trebuie să-l respecte".

Secretarul general al UNPR, primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, le-a spus participanţilor că este "o fericită coincidenţă" că UNPR sărbătoreşte de 1 Mai cinci ani de la înfiinţare, arătând că UNPR este partidul care a introdus sintagmele "interesul naţional, cinstea şi corectitudinea".

Citește și: Oprea: UNPR nu dărâmă guverne din care face parte. Vrem un milion de membri

Participanţii s-au delectat, după discursuri,  cu un concert de muzică populară susţinut de interpretul Aurel Tămaş, care este membru al partidului.

De asemenea, în mai multe puncte din Piaţa Obor, participanții la manifestare s-au pututdelecta cu  bucăţi de carne de viţel la proţap, mici, fasole cu ciolan şi cutii de bere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel