Oprea: UNPR nu dărâmă guverne din care face parte. Vrem un milion de membri

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că partidul pe care îl conduce nu dărâmă guverne din care face parte și că UNPR nu a decis încă dacă în 2016 va candida singură la alegeri sau în cadrul unei alianțe.

"Nu dărâmăm guvernele din care facem parte", a declarat, vineri, președintele UNPR.

Gabriel Oprea a precizat că în partid există "două curente", o parte a membrilor dorindu-și ca UNPR să candideze singur la alegerile din 2016, iar alta ca UNPR să fie parte a unei coaliții.

UNPR are obiectivul ambițios de a atinge un milion de membri de partid până în 2016. Cel mai mare partid din România la ora actuală, PSD, are 500.000 de membri.

"Să mergem într-o coaliție sau să mergem singuri, în fața românilor, la votul din 2016. Am mai făcut-o odată, într-un moment greu pentru UNPR, când a căzut guvernul Ungureanu, dar în alegerilor locale am luat atunci 5,2%, peste 555.000 de voturi. Prociectul UNPR pentru stabilitatea națională prinde contur.

Este foarte important că toți colegii, dar toți colegii, cred cu adevărat că UNPR trebuie să facă ceva ce n-a mai făcut niciun partid până acum. Noi am strâns un milion de semnături în campania electorală din toate colțurile țării. Toți colegii au spus că, până în 2016, trebuie să avem un milion de membri de partid. Este o cifră pe care niciun partid din România nu are. Dar credem că în actualul context de securitate naționalismul pozitiv, seriozitatea, determinarea și securitatea națională cred că e (sic!) în asementimentul tuturor românilor", a spus Oprea.

Strategia UNPR în alianța cu Ponta, după retragerea UDMR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel