Unde plâng copiii cel mai mult

Bebelușii din Marea Britanie, Canada și Italia plâng mai mult decât cei din alte țări, arată un studiu.

Cele mai înalte nivele de colică au fost găsite în Marea Britanie, Canada și Italia, în timp ce în Danemarca, Germania și Japonia, bebelușii plâng cel mai puțin, potrivit unui studiu.

Părinții care se luptă cu un bebeluș plângăcios pot fi siguri că nu sunt singuri - copiii britanici plâng mai mult decât într-un număr mare de alte țări industrializate.

Prin prima încercare de a crea o diagramă a plânsului s-a constatat că bebelușii din Marea Britanie, Canada și Italia plâng mai mult decât cei din alte colțuri ale lumii.

[citeste si]

Potrivit The Guardian, părinții norocoși care îndură cel mai puțin plânsul nou-născuților lor sunt în Danemarca, Germania și Japonia.

Studiul, o meta-analiză a 28 de studii anterioare realizate pe aproape 8.700 de sugari, a avut scopul de a stabili prevalența colicilor abdominale - o condiție inofensivă, care poate fi, totuși, foarte dureroasă pentru părinți și copii - în primele trei luni de viață.

Cele mai ridicate niveluri de colici, care au fost definite prin plâns timp de peste trei ore pe zi, în cel puțin trei zile pe săptămână, au fost găsite în Regatul Unit (28% dintre copiii de una până la două săptămâni), Canada (34,1% la bebelușii de trei până la patru săptămâni) și în Italia (20,9% la copiii de la opt până la nouă săptămâni).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel