Thomas Tuchel (PSG) - Înfrângerea cu Reims e ''meritată''

Thomas Tuchel, antrenorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, recunoaşte că înfrângerea suferită de elevii săi pe teren propriu, miercuri seara, în faţa faţa formaţiei Stade de Reims (0-2) este una "meritată", în condiţiile în care campioana en titre a Franţei a avut o evoluţie sub aşteptări, după rezultatele bune din ultima perioadă.

"Sunt dezamăgit, pentru că este o înfrângere meritată. Reims a fost mai aproape decât noi de nivelul ei maxim. Noi nu am fost capabili să impunem un ritm, să avem intensitate, agresivitate, să facem recuperări pentru a pune presiune asupra adversarilor. Nu ştiu de ce, însă aşa s-a întâmplat. Trebuie să facem o analiză", a spus tehnicianul german la finalul jocului de pe Parc des Princes.

"Am evoluat bine în primele 15 minute, iar apoi ne-am pierdut ritmul, intensitatea, am pierdut mingi uşoare. După aceea l-am pierdut pe Choupo-Moting (care a părăsit terenul accidentat în minutul 42 - n.red.), al patrulea atacant. Avem patru numere 9 în echipă, însă niciunul pe teren (Edinson Cavani, Mauro Icardi şi Kylian Mbappe sunt indisponibili - n.red.). Ei au marcat la prima lor ocazie... A fost un meci foarte complicat, însă noi nu am avut o evoluţie bună şi trebuie să fim foarte critici faţă de noi", a adăugat Tuchel.

Paris Saint-Germain a suferit miercuri primul său eşec pe Parc des Princes după o serie de 22 de meciuri fără înfrângere, însă a rămas pe prima poziţie a clasamentului, la egalitate de puncte cu Angers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel