"Cafeaua Satanei". Cafegiul Gheorghe Florescu: Italienii o beau mult! Miroase a mlaștină, iar producătorul pune arome chimice

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Cafegiul Gheorghe Florescu a spus care este "cafeau Satanei" și cum ar fi produsă.

"Cafeaua e de două feluri. Cafeaua lui Dumnezeu, care e cafeaua Arabica, pe care o bem noi acum, și cafeaua Robusta, care e cafeaua Satanei. Italienii beau mult cafeaua Satanei", a spus Gheorghe Florescu, în podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu. 

"Nu are nicio calitate. Miroase a mlaștină"

"Există un patron la Paris, la Cafe de la Paix, el avea o vorbă: cât mai multă cafea în cât mai puțină apă. Dar eu cred că nu e așa. Dacă vrei cafea tare, nu e nicio problemă, poți să bei și a doua cafea. Dar eu cred că nu trebuie să pui mai multă cafea decât la o cafea obișnuită. Să pui, de exemplu, trei lingurițe. Dacă vrei, totuși, poți să bei trei lingurițe, o cafea puternică. Dar cafeaua satanei... De ce îi zice așa: e de cinci ori mai cofeinizată decât Arabica, dar nu are nicio calitate. Niciun fel de aromă, miroase a mlaștină. Și atunci vine producătorul industrial și pune arome chimice, de whisky, de migdale, de vanilie. E inserție chimică. Nu pune produsul, cum fac irlandezii, de au la discreție", a mai spus cafegiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel