Superliga Greciei are un nou format din sezonul 2019/2020

Superliga Greciei are un nou format din sezonul 2019/2020, cu 14 echipe şi cu un play-off pentru decernarea titlului, formulă cu care oficialii fotbalului elen speră să refacă imaginea acestui sport, umbrită în ultimii ani de violenţele fanilor, probleme financiare şi acuzaţii de corupţie, relatează Reuters.

Superliga elenă va număra cu două echipe mai puţin ca sezonul trecut, în care PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a reuşit dubla campionat-cupă. Introducerea play-off-ului are ca obiectiv menţinerea interesului în lupta pentru titlu până în ultima etapă şi implicit revenirea suporterilor pe stadioane. în sezonul trecut, media de spectatori pe stadion în Grecia a fost de 5.500.

Primele şase echipe se vor califica în play-off după sezonul regulat, iar celelalte opt vor lupta pentru evitarea retrogradării. 

Ne dorim un campionat care să menţină interesul până la ultimul meci, o competiţie care să fie atractivă atât pentru fani cât şi pentru potenţiali sponsori, a declarat recent preşedintele Superligii elene, Minas Lysandrou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel