Steaua București vs. FRF. Disputa pe numele echipei atinge noi culmi: „Sperăm că este o greșeală de tehnoredactare”

FOTO: Steaua București
FOTO: Steaua București

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a reacționat vehement după ce Federația Română de Fotbal (FRF) a folosit denumirea "CSA Steaua Armatei" într-un comunicat către Comisia de Disciplină și Etică.

Conform clubului stelist, acest lucru reprezintă o nouă dovadă că FRF nu respectă Steaua și suporterii săi.

Într-un comunicat transmis, Steaua București a subliniat că denumirea oficială a clubului este "Clubul Sportiv al Armatei Steaua", iar utilizarea unei alte formulări este inacceptabilă. Clubul consideră că această greșeală ar putea induce în eroare suporterii și solicită FRF să corecteze rapid numele echipei în toate comunicările oficiale.

"Este o nouă mărturie a Federației Române de Fotbal că nu respectă Steaua și suporterii săi. După ce am fost tratați cu altă unitate de măsură față de alte cluburi, acum avem parte de o nouă greșeală din partea Comisiei de Disciplină și Etică. Le reamintim tuturor, inclusiv angajaților FRF, că denumirea oficială a clubului nostru este Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Sperăm că este o greșeală de tehnoredactare și că FRF nu intenționează să creeze confuzie printre fanii noștri", se arată în comunicatul emis de Steaua București.

Mai mult decât atât, clubul stelist a solicitat FRF să ia măsuri imediate pentru a corecta această greșeală și a evita astfel apariția unor situații similare în viitor. "Și ca să vă fie mai ușor pe viitor și pentru a nu se mai crea probleme, puteți să ne spuneți simplu STEAUA BUCUREȘTI!", a concluzionat comunicatul emis de clubul bucureștean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel