Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui a primit 4,5 milioane de lei de la Ministerul Sănătăţii pentru aparatură medicală

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a primit o finanţare de 4,5 milioane de lei de la Ministrul Sănătăţii pentru achiziţia de aparatură medicală. 

Potrivit conducerii unităţii medicale, este vorba despre mai multe echipamente pentru secţiile Radiologie şi Imagistică Medicală, TBC, Laboratorul de analize medicale sau Serviciul de Medicină Legală.

'Este vorba despre fonduri pentru dotarea mai multor secţii din cadrul spitalului, atât de necesare pentru îmbunătăţirea activităţii, astfel încât să le oferim pacienţilor noştri un act medical de calitate. Odată cu dotarea spitalului cu aparatură medicală performantă, facem demersuri pentru atragerea de noi specialişti în cadrul spitalului', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

În perioada următoare, spitalul va achiziţiona dotările necesare şi pentru Unitatea de Primiri Urgenţe şi Ambulatoriul de Specialitate, modernizate în cadrul unor proiecte cu finanţare europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel