Spania - România LIVE score. Înfrângere fără drept de apel, în grupa F a calificărilor pentru EURO 2020

Spania - România LIVE, ultimul meci al tricolorilor din grupa F a preliminariilor pentru EURO 2020, rezultat prezentat în format Live score pe dcnews.ro

Spania - România LIVE score

Naţionala de fotbal a României a fost surclasată de selecţionata Spaniei cu scorul de 5-0 (4-0), luni seara, pe Stadionul Wanda Metropolitano din Madrid, în ultimul meci al celor două echipe în Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

REPRIZA a 2-a

 FINAL

min. 90+2. GOOOOOOOOL Spania, Oyarzabal. Spania - România 5-0

În min. 57 a ieșit Coman, a intrat ALEXANDRU MITRIȚĂ, în min. 65 a ieșit Marin, a intrat ALEXANDRU CICÂLDĂU, iar în min. 73 a ieșit Ianis Hagi, a intrat DAN NISTOR.

min. 46 A început repriza

REPRIZA 1

 PAUZĂ

min. 45. GOOOOOOOOL Spania, autogol Rus. Spania - România 4-0

min. 43. GOOOOOOOOL Spania, după un atac susținut, urmat de un șut din 6 metri Gerard Moreno. Spania - România 3-0

min. 33. GOOOOOOOOL Spania, după un corner, urmat de o lovitură cu capul Gerard Moreno din apropierea punctului de la 11 metri. Spania - România 2-0

min. 8. GOOOOOOOOL Spania. Fabian Ruiz înscrie după o dominare categorică a spaniolilor. Spania - România 1-0

min. 1 A început meciul

Spania - România începe la ora 21.45.

Partida dintre Spania și România, de luni, 18 Noiembrie 2019, ultimul al tricolorilor în preliminariile EURO 2020, se va disputa pe stadionul Wanda Metropolitano, arena celor de la Atletico Madrid. Stadionul are o capacitate de 67.703 locuri și este un stadion în care s-au investit 240 de milioane de euro pentru a fi refăcut în 2017.

În această vară stadionul a găzduit finala Ligii Campionilor, câștigată de Liverpool în fața celor de la Tottenham cu scorul de 2-0.â

ECHIPA de start a SPANIEI

Kepa - Carbajal, Sergio Ramos, Inigo Martinez, Gaya - Fabian Ruiz, Busquets, Saul - Gerard Moreno, Morata, Cazorla.
Selecţioner Robert Moreno.
Rezerve: 1. De Gea, 23. Pau López – 3. Albiol, 6. Pau Torres, 9. Alcácer, 10. Thiago, 11. Sarabia, 12. Olmo, 14. Bernat, 16. Rodri, 21. Oyarzabal, 22. Jesús Navas

ECHIPA de start a ROMÂNIEI

Tătăruşanu - R. Benzar, Ad. Rus, Nedelcearu, Toşca - T. Băluţă, R. Marin - I. Hagi, Stanciu, Fl. Coman - Puşcaş.
Selecţioner Cosmin Contra.
Rezerve: 1. Lung, 16. Niță – 6. Burcă, 7. Alibec, 11. Bancu, 13. Keșeru, 14. Mogoș, 17. Deac, 19. Budescu, 20. Mitriță, 21. Nistor, 22. Cicâldău

Spania are nevoie de o victorie pentru a fi cap de serie la tragerea la sorţi a grupelor turneului final. România nu mai are niciun obiectiv la acest meci, după ce a ratat calificarea din preliminariile EURO 2020. Tricolorii mai păstrează o şansă de calificare prin barajele din Liga Naţiunilor.

Vor fi peste 12.000 de fani români în arena madrilenă, depășindu-se astfel numeric toate prezențele noastre pe un stadion din deplasare la o partidă din preliminariile pentru Mondial sau Euro, din 2014 până azi.

Numerele pe care jucătorii le vor avea pe tricou la meciul Spania - România:

1. Silviu Lung • 2. Romario Benzar • 3. Alin Toșca • 4. Adrian Rus • 5. Ionuț Nedelcearu • 6. Andrei Burcă • 7. Denis Alibec • 8. Nicolae Stanciu • 9. George Pușcaș • 10. Ianis Hagi • 11. Nicușor Bancu • 12. Ciprian Tătărușanu • 13. Claudiu Keșeru • 14. Vasile Mogoș • 15. Tudor Băluță • 16. Florin Niță • 17. Ciprian Deac • 18. Răzvan Marin • 19. Constantin Budescu • 20. Alexandru Mitriță • 21. Dan Nistor • 22. Alexandru Cicâldău • 23. Florinel Coman

Arbitrii meciului Spania - România

Brigada de arbitri care va oficia la Spania-România, partida de mâine de pe Wanda Metropolitano din Madrid, provine din Belarus. La centru va fi Aleksei Kulbakov, ajutat de Dmitri Zhuk și Oleg Maslyanko, al patrulea oficial fiind Denis Scherbakov.

Aleksai Kulbakov, care în decembrie va împlini 40 de ani, a devenit arbitru FIFA în 2005. A condus partida amicală Rusia-România 1-0 din noiembrie 2016 (Groznîi), dar și România-Grecia 0-0, pe 7 septembrie 2015, meci din preliminariile Euro 2016. La nivel de cluburi, a oficiat la CFR Cluj – FC Copenhaga 2-0, în grupele Europa League din sezonul 2009/2010.

Calificare la EURO 2020, ratată. Șansa României

Dacă România va fi prezentă în play-off-ul Ligii Națiunilor, ultima șansă pentru calificarea la EURO, își va afla următorul adversar pe 22 noiembrie. Atunci când e programată tragerea la sorți, la sediul UEFA de la Nyon.

Victoria Austriei de aseară în fața Macedoniei de Nord a lămurit situația și în grupa G, astfel că, înaintea ultimei runde a preliminariilor, nicio altă selecționată clasată mai jos decât tricolorii în Liga Națiunilor nu se mai poate califica direct.

Astfel, pe 22 noiembrie, vom afla pe cine vom întâlni în semifinala într-o singură manșă din 26 martie, despre care știm sigur că o vom disputa în deplasare.

În funcție de tragerea la sorți, putem întâlni:

În play-off-ul Diviziei A: Islanda, în deplasare. Dacă învingem, ar urma o finală cu Bulgaria/Israel/Ungaria din Divizia C sau Irlanda de Nord, Irlanda, Danemarca, Slovacia, Țara Galilor, în funcție de cine va obține calificarea directă și de cine se va impune în semifinala a doua a barajului.
În play-off-ul Diviziei C: Am juca în Scoția, iar apoi, dacă ne impunem, împotriva învingătoarei dintre Norvegia și Serbia.

Joi, 22 noiembrie, va avea loc tragera la sorți pentru play-off-ul Ligii Națiunilor în care România își joacă ultima șansă pentru calificarea la Euro 2020.

Ceremonia va avea loc la sediul UEFA de la Nyon (Elveția)
Începe la ora 13:00 și va fi transmisă live de PRO TV
România va juca semifinala, în deplasare, împotriva Islandei sau Scoției
Dacă jucăm semifinala cu Scoția, avem finala cu câștigătoarea din Norvegia – Serbia
Dacă jucăm semifinala cu Islanda, în finală sunt mai multe echipe posibile.
Vom afla joi și dacă vom găzdui finala, în cazul calificării din semifinală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel