SFÂNTUL NICOLAE. Mesaje haioase, sms-uri şi felicitări

Moș Nicolae
Moș Nicolae

Sărbătoarea de Sfântul Nicolae este una dintre cele mai iubite de copii și de români. Multe lăcașuri de cult au ca hram această sărbătoare. Totodată, în această zi se obişnuieşte să vină şi Moş Nicolae. DC News vă przintă câteva dintre cele mai frumoase, dar șui cele mai haioase mesaje. Circa 800.000 de români serbează onamastica de ziua Sfântului Nicolae.

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. In fiecare an, incepand cu 6 decembrie, sufltele noastre incep sa simta cum ceva parca in atmsofera e schimbat - se apropie o perioada frumoasa a anului "Sarbatorile de iarna" - cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti si fac o gesturi minunate fata de cei dragi si nu numai.

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje.  Draga Nicoleta, stiu ca anul acesta nu ai fost cuminte. Asadar anul acesta cadourile de Mos Nicolae le vei primi de la Iepurasul de Paste!

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. Chiar daca Mos Nicolae nu stie ce ai visat ca ai primit cadou, chiar daca nu stie ce iti doresti sa primesti, chiar daca nu stie daca iti va placea, el tot iti va aduce ceva in dar, chiar daca este numai dragostea lui.

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. Sper ca sarbatoarea Sfintului Nicolae sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si mai ales... multa dragoste!

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. In ultimii ani, mosul a venit la mine cu... dragoste si speranta... El stie ca nu sufar daca nu vine incarcat cu daruri pentru cizmulitele mele. Sunt norocoasa doar sa stiu ca el exista si ca ii face pe apropiatii mei fericiti.

[citeste si]

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. Lustruieste-ti ghetele si dupa... mergi la culcare! Nu conteaza ca esti singura... Mos Nicolae va veni si iti va pune in ghetute doar zambete si voie buna... sa le imparti apoi in stinga si in dreapta:) Si eu o sa vreau un zimbet! Sa-mi pastrezi unul!

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseara la tine in casuta, sa-ti las un dar simbolic acolo in ghetuta, dar te-am vazut dormind si atunci ti-am lasat un pupic dulce pe obraz. Mos Nicolae
Crede in ceea ce te poate face fericit! E doar o traditie care a trezit sentimente de bucurie in sufletul tau inca de la primul Mos Nicolae. Gandeste-te ca este acelasi care are grija sa vina la tine de fiecare data. La multi ani!

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. Astazi, de ziua ta, Mos Nicolae ti-a adus o nuia.... pacat ca nu ai fost cuminte! Multumeste-te cu mine!

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. „Dacă continui să fii supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic... Înnoieşte-ţi sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu şi trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire... şi uită-te în ghetuţe... ai să găseşti un gând bun de la mine... Te sărut!"

SFÂNTUL NICOLAE, mesaje. „Mi-am pus cizmuliţele la geama, te aştept! Vrei să fii tu Moş Nicolae anul asta? Hai, te rog!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel