Semifinală Cupa Angliei. Chelsea - Manchester City, rezultat decis de un singur gol / Video

 Semifinală Cupa Angliei. Chelsea - Manchester City, rezultat decis de un gol / Video
Semifinală Cupa Angliei. Chelsea - Manchester City, rezultat decis de un gol / Video

Chelsea s-a calificat sâmbătă în finala Cupei Angliei, după 1-0 în semifinala cu Manchester City, care l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni fotbalişti ai săi, Kevin De Bruyne, accidentat în debutul reprizei secunde. Unicul gol al partidei de pe Wembley a fost reuşit în minutul 55 de marocanul Hakim Ziyech.

Acesta a profitat de o ieşire greşită a lui Zack Steffen, care în mod obişnuit este portarul de rezervă al lui City. Victoria lui Chelsea este una meritată, în faţa unui adversar care a părut obosit, notează presa internaţională.

În minutul 48, Kevin De Bruyne fusese înlocuit din cauza unei probleme la glezna dreaptă. Meciul a fost precedat de un minut de reculegere în memoria prinţului Philip, ale cărui funeralii au avut loc sâmbătă.

VIDEO

Chelsea a spulberat astfel visul lui Manchester City de a obţine în acest sezon patru trofee: campionatul, Cupa Angliei, Cupa Ligii engleze şi Liga Campionilor. În campionat, Manchester City este lider autoritar, cu 74 de puncte după 32 de jocuri, la 11 puncte de a doua clasată, Manchester United, ce are un meci mai puţin disputat.

Echipa antrenată de Pep Guardiola poate câştiga duminica viitoare finala Cupei Ligii engleze, fiind favorită în finala cu Tottenham Hotspur. În aceasta săptămână, ea s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, unde va primi replica lui PSG. A doua semifinală a Cupei Angliei le opune sâmbătă pe Leicester City şi Southampton. Finala este programată pe 15 mai. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel