Robert Lewandowski vrea să rămână la FC Barcelona și promite trofee în sezonul viitor

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

 Atacantul polonez Robert Lewandowski a sugerat că va rămâne la FC Barcelona în sezonul viitor și își exprimă speranța că va contribui la realizarea obiectivelor ambițioase ale clubului, informează Reuters.

Lewandowski a sosit la Barcelona de la Bayern Munchen în 2022, pentru suma de aproximativ 43 de milioane de euro, semnând un contract valabil până în iunie 2026. În primul său sezon la Barcelona, a avut o contribuție semnificativă la câștigarea titlului de campioană și a Supercupei Spaniei.

Atacantul de 35 de ani a încheiat primul său sezon ca golgheter al ligii, cu 23 de goluri, iar în această stagiune a reușit să înscrie de 18 ori.

Incertitudinile legate de viitorul lui Lewandowski la club au crescut după ce antrenorul Xavi a anunțat inițial, în ianuarie, că va pleca la finalul sezonului, pentru ca apoi să se răzgândească în aprilie.

FC Barcelona se confruntă cu probleme financiare majore, accentuate și de nota de plată de 1,6 miliarde de euro pentru renovarea stadionului Camp Nou.

Bineînțeles, pentru mine e foarte clar. Vreau să câștig trofee cu Barcelona și sunt sigur că în sezonul viitor vom fi mai puternici și vom obține titluri, a declarat Lewandowski pentru El Mundo Deportivo, miercuri, când a fost întrebat despre zvonurile legate de o posibilă plecare.

Întotdeauna vreau cel mai bun lucru, nu doar pentru mine, ci și pentru colegii mei și sunt sigur că această echipă va câștiga trofee în sezonul viitor, pentru că văd ce facem în fiecare zi. Pentru mine asta este ceea ce contează, deoarece este un club aflat aproape de inima mea și vreau să dau totul pentru echipă și pentru club, a mai spus internaționalul polonez.

Xavi declarase la începutul lunii că FC Barcelona apreciază prezența lui Lewandowski în echipă și că la finalul sezonului se va decide soarta atacantului.

FC Barcelona, care va încheia campionatul pe locul secund, fiind acum la 12 puncte de campioana Real Madrid, va juca în ultima etapă cu Sevilla FC, duminică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel