Richard Gere, din nou tată la 69 de ani

Richard Gere şi Alejandra Silva aşteaptă primul lor copil.

După ce şi-a afişat burtica într-o rochie largă pe reţelele de socializare, Alejandra Gere (Silva) a anunţat pe Instagram fericita veste, faptul că ea şi Richard Gere aşteaptă primul lor copil, relatează online ziarul ABC. "Sunt foarte fericită că am primit binecuvântarea sfinţiei sale Dalai Lama", a scris soţia lui Richard Gere pe contul ei de Instagram, alături de o poză din Rotterdam. 

Cuplul petrece câteva zile în Olanda

Cuplul petrece câteva zile în Olanda, unde s-a întâlnit cu marele maestru al budismului. Dalai Lama este o persoană foarte importantă pentru ei, având în vedere că s-au căsătorit în luna mai în această religie. Gere şi Silva s-au căsătorit în luna mai, în Spania. După trei luni, apare această fotografie care confirmă venirea pe lume a unui nou membru al familiei Gere. 

Cu câteva zile înainte ei s-au bucurat de câteva momente de relaxare în Italia, la Toscana, de unde doamna Gere a postat prima fotografie care dezvăluie că aşteaptă un copil. Richard Gere, care a împlinit 69 de ani la 31 august, mai are un fiu în vârstă de 18 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani. La rândul ei Alejandra, care l-a cunoscut pe Gere în timp ce era în proces de divorţ de primul soţ, Govind Friedland, mai are un copil în vârstă de cinci ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel