Rezultat KF Laci - Universitatea Craiova în Europa Conference League

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Universitatea Craiova a luat bătaie în prima manșă din turul doi preliminar al Europa Conference League.

Universitatea Craiova a fost învinsă de echipa albaneză FK Laci cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Elbasan Arena din Elbasan, în prima manşă din turul al doilea preliminar al Europa Conference League la fotbal. Universitatea, deşi a dominat clar repriza secundă, a evoluat slab, previzibil, steril, şi a pierdut în faţa unei formaţii foarte bine organizate, care a marcat prin Dejan Zarubica (35), la una din puţinele sale ocazii, iar apoi s-a apărat exact.

Echipa antrenată de Marinos Ouzounidis a avut prima ocazie a partidei, în min. 11, dar Koljic nu a ajuns la mingea centrată de Bancu la 4-5 metri de poartă. Replica echipei gazdă a venit imediat, iar şutul lui Deliu (14), de la 22 de metri, a fost respins de Pigliacelli. Universitatea a avut minute bune de joc, dar Koljic (26), Nistor (27) şi Mateiu (29) au fost imprecişi. Cea mai mare ocazie a oaspeţilor a fost ratată de Cicâldău (30), care a trimis pe lângă portar, dar Velija a scos din faţa porţii goale. În plină dominare craioveană, Laci a dat lovitura pe un contraatac pornit din propriul careu, tratat cu superficialitate de apărarea olteană: Lushkja a trimis o centrare la colţul lung, iar Dejan Zarubica, scăpat din marcaj de Bancu, a înscris simplu (35).

În a doua repriză, Craiova a atacat la foc automat

Universitatea a acuzat şocul şi nu a mai reuşit să îşi creeze decât o oportunitate până la pauză, un şut al lui Mateiu de la 30 de metri (45), prins de portar. În repriza secundă, jocul s-a desfăşurat într-un singur sens, Laci neavând nicio ocazie. Universitatea a avut câteva şanse, însă niciuna foarte mare. Sherri a respins şutul lui Cîmpanu (52), Koljic a trimis din voleu peste poartă (60), Conte (62) a fost blocat în careu de Ignjatovic, şutul lui Gustavo (69), din colţul careului, a fost prins de portar, iar apoi o altă încercare a brazilianului (75) a fost deviată în corner de un fundaş.

Manşa secundă se va juca pe 29 iulie, la Craiova. Din acest sezon al cupelor europene nu mai este valabilă regula golurilor marcate în deplasare, în caz de egalitate la general după două partide urmând să se joace prelungiri, iar în caz că egalitatea persistă, să se execute lovituri de departajare.

În cazul în care ar reuşi să o elimine pe Laci, Universitatea Craiova o va avea ca adversară pe Anderlecht Bruxelles. Dubla cu Anderlecht, formaţie clasată pe patru în ediţia trecută a campionatului belgian, prevede un prim meci la Craiova, pe 5 august, iar al doilea la Bruxelles, pe 12 august.

Statistici

KF Laci - Universitatea Craiova 1-0 (1-0)
A marcat: Dejan Zarubica (35).
Elbasan, Elbasan Arena
Europa Conference League - turul al doilea preliminar (prima manşă

Au evoluat echipele:

KF Laci: 1. Alen Sherri - 4. Marko Roganovic, 13. Renato Malota, 55. Aleksandar Ignjatovic (căpitan), 23. Bashkim Velija - 10. Regi Lushkja, 21. Ardit Deliu, 6. Juljan Shehu - 99. Dejan Zarubica (8. Klinti Qato, 71), 20. Saliou Guindo (7. Fatmir Prengaj, 89), 14. Mentor Mazrekaj (95. Iljasa Zulfiji, 84). Antrenor: Shpetim Duro.
Rezerve neutilizate: 98. Mario Dajsinani - 19. Arber Bytyqi, 22. Henri Sulovari, 31. Arber Deliu, 33. Renato Ziko.
Universitatea: 13. Mirko Pigliacelli - 29. Antoine Conte, 4. Mihai Bălaşa, 23. Marius Constantin, 11. Nicuşor Bancu (căpitan) - 8. Alexandru Mateiu (15. Ovidiu Bic, 70), 16. Dan Nistor - 28. Alexandru Cîmpanu (22. Gustavo Vagenin, 64), 10. Alexandru Cicâldău (33. Mihai Căpăţînă, 87), 9. Andrei Ivan - 19. Elvir Koljic (20. Jovan Markovic, 64). Antrenor: Marinos Ouzounidis.
Rezerve neutilizate: 1. David Lazar, 31. Denis Rusu - 5. Bogdan Vătăjelu, 6. Vladimir Screciu, 18. Ştefan Vlădoiu, 24. Alexandru Mărieş, 25. Valerică Găman, 39. Ionuţ Mitran.

Arbitru: Rohit Saggi; arbitri asistenţi: Geir Isaksen, Morten Jensen; arbitru de rezervă: Mohammad Usman Aslam (toţi din Norvegia)
Cartonaşe galbene: Conte (15), Koljic (50), Mateiu (67), Sherri (90+5).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel