Revenire în forță la Antena 1. Show-ul pe gustul românilor se reîntoarce

Ema Apostu / 16 sep 2019 / 10:54 Salveaza PDF Comentarii

Emisiunea revine pe micile ecrane începând de astãzi, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 14:00, imediat dupã Observator.

Emisiunea Gazda Perfectã revine pe micile ecrane începând de astãzi, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 14:00, imediat dupã Observator, la Antena 1. Cinci oameni care nu ştiu nimic unul despre celãlalt vor încerca sã demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită.

În fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 14:00, cei cinci concurenţi se vor vedea faţã în faţã cu provocarea de a concepe meniuri cât mai interesante, dar şi o atmosferã cât mai primitoare pentru a-i convinge pe ceilalţi participanţi de calitãţile personale.

5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite

 

La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron. Show-ul de day-time are la bază formatul internaţional Come dine with me, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. 5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite.

Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24