Posibilă remaniere în Guvernul Ponta. Ce miniștri ar putea pleca

Doi miniștri liberali și un social-democrat ar fi pe lista premierului Victor Ponta, care se pregătește de o remaniere a Guvernului, potrivit unor surse  Realitatea TV.

Potrivit Realitatea TV ar urma să fie remaniaţi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, ministrul Industriei şi Comerţului, Varujan Vosganian, dar și ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă.

 Decizia remanierii unor membri ai guvernului vine în urma unor tensiuni care au apărut între ministrul Sănătății, Eugen Nicolăescu, dar și a ministrului Economiei, Varujan Vosganian.

Premierul l-a criticat public pe Eugen Nicolăescu, în special în urma anunţului ministrului că intenţionează să reorganizeze sistemul prin desfiinţarea caselor de sănătate judeţene, dar şi direcţiile judeţene de sănătate.

Tensiuni între Ponta şi Vosganian

 Încă de la instalarea Guvernului Ponta, Vosganian a fost cel mai vocal minisgtru liberal, nemulţumit de modul în care au fost împărţite atribuţiile în Cabinet, între PNL şi PSD. Ieşirile publice ale ministrului liberal Varujan Vosganian i-au iritat pe social-democraţi. Premierul Victor Ponta a afirmat că, dacă cuiva nu-i place în Guvernul său, este liber să plece.

Despre ministrul delegat pentru Energie, presiunile penru remanierea acestuia vin, se pare, din partea "băieților deștepți" cărora Niță le-ar fi stricat multe afaceri din domeniul energiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel