Real Madrid se desparte de Sergio Ramos. Anunţ oficial

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Sergio Ramos şi-a anunţat oficial plecarea de la Real Madrid, club cu care a câştigat trofee importante. 

"Joi, 17 iunie, ora 12:30, va avea loc un eveniment de omagiu și rămas bun al căpitanului nostru Sergio Ramos, cu prezența președintelui nostru Florentino Perez", a anunţat Real Madrid pe pagina de Facebook. 

De asemenea, Sergio Ramos a publicat un mesaj scurt pe reţelele de socializare. 

"Mulţumesc, Real Madrid", a scris Ramos. 

A debutat în anul 2004 în Primera Division pentru clubul F.C. Sevilla. În sezonul 2005-2006 a fost transferat la Real Madrid pentru suma de 27 milioane de euro. La sfârșitul sezonului 2007-2008 a fost declarat cel mai bun fundaș din Primera Division. Pentru naționala Spaniei are peste 130 de selecții. Împreună cu echipa națională a Spaniei el a câștigat Campionatul Europei și Campionatul Mondial de Fotbal. În sezonul 2006-2007 a câștigat primul său titlu important împreună cu Real Madrid, câștigând Campionatul Spaniei.

În vârstă de 35 de ani, Sergio Ramos a fost în ultimii ani căpitanul echipei. Acesta a fost lăsat acasă de selecţionerul Spaniei pentru EURO 2021, după un sezon mai slab, presărat cu accidentări.

Contractul jucătorului expira peste două săptămâni. Ramos spera să i se ofere o nouă șansă, după ce refuzese oferta inițială și acceptase reducerea salariului cu 10% și un contract doar pe un sezon.

Președintele Florentino Perez a rămas neînduplecat și s-ar fi supărat deoarece el i-a instigat pe coechipierii lui să nu accepte reducerea salariilor.

Ramos se desparte de Real Madrid după ce a cucerit 4 trofee UEFA Champions League, 5 titluri în La Liga, două Cupe ale Regelui, trei Supercupe ale Europei și 4 Supercupeale Spaniei, fiind al doilea cel mai titrat fotbalist din istoria clubului după Gento, scrie digisport.ro. 

Ancelotti, noul antrenor de la Real Madrid 

Ancelotti este văzut de publicația As drept "planul de urgență", iar Marca scrie că italianul a fost luat în calcul după ce PSG a refuzat să renunțe la Mauricio Pochettino, iar Antonio Conte, liber de contract după plecarea de la Inter, ar fi avut pretenții mult prea mari, atât din punct de vedere al salariului, cât și al transferurilor solicitate, scrie Digisport.ro..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel