Răzvan Simion, căsătorit 15 ani. Lidia Buble: Probabil asta i s-a întâmplat...

Lidia Buble și Răzvan Simion
Lidia Buble și Răzvan Simion

Lidia Buble a vorbit despre relația de iubire pe care o are cu Răzvan Simion. 

"Răzvan a avut o poveste de viață destul de condimentată. Cei care ne cunosc mai bine sunt foarte fericiți pentru noi și știu că aceea a fost cea mai bună decizie pentru Răzvan. El s-a schimbat foarte mult, ca om, de când suntem împreună. De fapt, și eu m-am schimbat. Cred că Dumnezeu mi l-a scos în cale, chiar dacă înainte să mă cunoască, a avut o altă poveste de viață. Se mai întâmplă ca în viață să mai faci și alegeri greșite. Probabil asta i s-a întâmplat și lui, dar Dumnezeu a fost bine și cu mine, și cu el și ne-a deschis o nouă poartă", a spus Lidia Buble.

"La noi, la biserică, se întâmpla ca ambii parteneri să fie de aceeași religie, dar mai sunt și cazuri, cum suntem eu și Răzvan, unul să fie de religie penticostală, iar celălalt de religie ortodoxă. Nu este o tragedie", a mai zis Lidia Buble la Antena 3, în emisiunea Florentinei Fântânaru.

Răzvan Simion a fost căsătorit mai bine de 15 ani cu Diana, femeia care i-a dăruit şi cei doi copii. El s-a despărțit de aceasta, iar acum trăiește o poveste de dragoste cu Lidia Buble.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel