Răzvan Lucescu, lider cu PAOK în Grecia. 12 victorii consecutive

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

PAOK și-a consolidat poziția de lider în campionatul Greciei, după victoria cu 3-1 în deplasare, la Pas Giannina. 

Nu doar doar Șumudică impresionează în străinătate. PAOK, echipă antrenată de Răzvan Lucescu trece printr-o perioadă excepțională, bifând 12 victorii consecutive în Super League.

PAOK a învins în ultima etapă Pas Giannina cu scorul de 3-1. Pentru echipa lui Lucescu au înscris Pelkas și Prijovic - golgheterul echipei, iar pentru gazde a marcat Conde, golul de onoare.

După 20 de etape și 12 victorii consecutive, PAOK rămâne lider în campionat, la 4 puncte de ocupanta locului secund, Olympiacos, însă care are un joc în minus.

Primă de 500.000 de euro

Răzvan Jr a semnat cu PAOK în august 2017 un contract valabil pe două sezoane, cu un salariu de 400.000 de euro + o primă de 500.000 de euro dacă va câștiga titlul, performanță pe care echipa grecească nu a mai bifat-o din anul 1985. Antrenorul român are până acum 27 de meciuri pe banca grecilor, reușind să atingă media de 2,37 de goluri/meci, de departe cea mai bună din cariera acestuia. Lucescu a mai antrenat în Grecia la Xanthi, Petrolul Ploiești, El Jaish, Rapid București, FC Brașov și naționala României.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel