Răzvan Lucescu îi duce pe grecii de la PAOK în sferturile Conference League

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a reușit o remarcabilă performanță joi seara, calificându-se în sferturile de finală ale Conference League, după o victorie spectaculoasă pe teren propriu împotriva echipei croate Dinamo Zagreb, cu scorul de 5-1.

După ce a suferit o înfrângere în meciul tur, în Zagreb, cu scorul de 0-2, PAOK a revenit în forță în meciul retur. La finalul primei reprize a partidei, echipa elenă conducea cu un impresionant scor de 3-0. Abdul Baba Rahman a deschis scorul în minutul 27, după o pasă excelentă de la Koulierakis. Apoi, Koulierakis însuși a marcat în minutul 33, după o pasă decisivă de la Taison, iar în minutul 42, Brandon Thomas a punctat din nou, stabilind scorul pauzei.

Deși croații au reușit să marcheze un gol imediat după pauză, prin Arber Hoxha, și să egaleze situația la general, Koulierakis a reușit să închidă contul în minutul 72, iar Zivkovic a transformat un penalty în minutul 88, stabilind scorul final la 5-1 în favoarea PAOK-ului.

Echipa lui Răzvan Lucescu se pregătește acum pentru sferturile de finală, iar adversarul său va fi stabilit vineri, în urma tragerii la sorți de la Nyon.

În alte partide disputate joi în manșa secundă a optimilor de finală ale Conference League, AC Fiorentina a remizat 1-1 cu Maccabi Haifa (scorul general 5-4 în favoarea italienilor), în timp ce Fenerbahce a fost învinsă acasă de Union St Gilloise cu 0-1 (scorul general 3-1 pentru echipa turcă).

Astfel, alături de PAOK Salonic, s-au mai calificat în sferturile de finală AC Fiorentina și Fenerbahce, într-o ediție care promite să ofere emoții și spectacol fotbalistic de cea mai înaltă calitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel