Raul Gonzalez va antrena echipa a doua a clubului Real Madrid

Fostul atacant spaniol Raul Gonzalez Blanco va deveni antrenorul echipei a doua a clubului spaniol de fotbal Real Madrid, Real Castilla, anunţă presa iberică. 

În vârstă de 41 ani, Raul a marcat 323 de goluri în 741 de meciuri în tricoul lui Real Madrid, între 1994 şi 2010. El şi-a încheiat cariera de jucător în 2014, după ce a mai evoluat la formaţiile Schalke 04, Al Sadd şi New York Cosmos. Legendarul număr 7 a revenit la clubul său de suflet după retragerea din activitate, antrenând în ultimele sezoane echipele de juniori ale lui Real Madrid.

Raul va încheia săptămâna aceasta cursurile pentru obţinerea Licenţei UEFA Pro, organizate de Federaţia spaniolă de fotbal, la care au mai participat şi alte foste vedete, între care Xabi Alonso, Víctor Valdés, Xavi Hernandez sau Julio Baptista, precizează cotidianul AS.

Anul trecut, fostul atacant madrilen s-a deplasat la Londra, pentru a urmări metodele de pregătire pe care le aplică la Tottenham antrenorul Mauricio Pochettino, care s-a aflat în vizorul lui Real Madrid înainte de revenirea lui Zinedine Zidane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel